Ciki ha egy fiú közösségbe (suli-ba) használ szőlőzsírt?
ciki az tudod mit jelent?
szerintem az hogy a téged körülvevő embereknek mi a véleménye ,amennyiben az nem szép ,esetleg "gáz" szerintük akkor az =CIKI
akkor ciki ha a többiek úgy gondolják, ha igen úgy tudod megváltoztatni a véleményüket hogy jól reagálod le ha valaki beszól neked
én is ezen vagyok 17F
13 évesen van, aki ki fog gúnyolni emiatt, mert még gyerekek vagytok. Pár év múlva már egyáltalán nem ciki. A szemöldökszedéssel vigyázz!!! Nehogy csajosra szedd, mert az megalapozza a hírneved egy időre, inkább bízd szakemberre, menj el kozmetikushoz vele, ők olyanra szedik, hogy nem feltűnő, hogy szedve van.
A szőlőzsír olyan, ha használod, és egyszer nem, cserepesre szárad a szád tőle,beszívódás után egyből feszül és húzódik a szád, azaz hozzászokik a szervezeted. Ajánlani tudom a Forever living aloe lip-jét, ez az egyetlen ajakír, amit gond nélkül tudtam használni, nem mellesleg fele annyiszor kell vele kenegetni, mint mással.
Hajrá, és örülök, hogy vannak 13 éves fiúk, akik foglalkoznak magukkal!!!!
Sztem nem az :)
De hát vannak olyanok akik csak csesztetni tudják az embert :S
13/L
Nem is az,hogy ciki,de azért tényleg ne közösségben kéne kenegetni magad.
Elmész a mosdóba vagy bármi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!