Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan büntessek, fenyítsek...

Hogyan büntessek, fenyítsek egy 14 éves fiút?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnyán beszélt velem,mert nem engedtem késő éjszakáig számítógépezni,mivel másnap felvételizett és azt akartam h pihenten menjen.Voltam minden:"beteg állat",ne parancsolgassak,"nem vagy az anyám",és még pár "kedves" mondat.Szájon vágtam,mert nagyon felidegesített,és megbántott.

Mit tanácsoltok?mit csináljak vele?mert azóta elment a nagyanyjához (ex anyósom)és el akar költözni.

2011. jan. 26. 09:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
1. válaszoló: te beteg vagy?
2011. jan. 29. 12:32
 12/13 anonim válasza:

Ember!!!!!!!!!!!! B@zzzzzzddddd ez egy kamasz nem pedig egy kutya amit a kedved szerint nevelhetsz(majd csak 5év múlva) te viszont SOHA ne kérj tőle emiatt bocsánatot

14/F

2011. jan. 30. 01:17
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem egyszerűen hagynod kéne. de most komolyan ha amúgy rendes gyerek meg jó tanuló akkor mit számít hogy néha tovább marad fent? kell neki egy kis szabadság, néha add meg neki azt az illúziót hogy önálló. ha nem akarnád beszabályozni az ilyen aprócseprő dolgait, akkor valószínűleg nem 'borulna el az agya' és nem beszélne veled tiszteletlenül
2011. febr. 25. 14:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!