Hogyan büntessek, fenyítsek egy 14 éves fiút?
Nagyon csúnyán beszélt velem,mert nem engedtem késő éjszakáig számítógépezni,mivel másnap felvételizett és azt akartam h pihenten menjen.Voltam minden:"beteg állat",ne parancsolgassak,"nem vagy az anyám",és még pár "kedves" mondat.Szájon vágtam,mert nagyon felidegesített,és megbántott.
Mit tanácsoltok?mit csináljak vele?mert azóta elment a nagyanyjához (ex anyósom)és el akar költözni.
Ne vegyél neki gamecardot.
Ne is adj neki rá pénzt, kajára sokkal kevesebb is elég.
Dugd el a modemet.
Két héten keresztül csak spenót legyen az ebéd és a vacsora.
A telefonját tedd feketelistára ("ellopták") a szolgáltatónál és két hét után vetesd le onnanan, hogy meglett.
Mondd azt, hogy a nagyinál nincs internet.
Írd ki a facebook üzenőfalára, hogy nagyon csúnyán viselkedett veled.
Kérdezd meg tőle a facebook üzenőfalán, hogy milyen volt a Csabkával csókolózni.
Ne moss rá, ne főzz rá, csak magadnak csináld meg. Mondd neki, ha nem vagyok az anyád, nem vagyok köteles gondoskodni az ételről és a mosott ruháidról sem.
Este 10 után kapcsold le a villanyautomatát. A telefon tiltólistára rakása tényleg jó ötlet.
Ezek szerintem nem lennének rossz ötletek, de ahogy kivettem az írásodból, az exanyós a menekülési célpont, az meg gondolom úgyis mindent megcsinálna amit te nem engedsz.
semmilyen internetes megaláztatást ne csinálj ahogy az elözök mondták mert aztán a napiszar.com oldalon fog kikötni (nem vicc)!És majd egész Magyarország rajta fog nevetni!És lessz majd egész életre kiható trauma!Mert a facebookos marhaságokat IS kiteszik!
De ezek pl jók!
Ne moss rá, ne főzz rá, csak magadnak csináld meg. Mondd neki, ha nem vagyok az anyád, nem vagyok köteles gondoskodni az ételről és a mosott ruháidról sem. Este 10 után kapcsold le a villanyautomatát. A telefon tiltólistára rakása tényleg jó ötlet.
Egyszerűen úgy hogy béküljetek ki.
Most őszintén ha nem főzöl rá,akkor utána hiányzik az hogy szétkürtölje,talán gyámügyes dolog legyen belőle,sőtt igazából megutáljon?Mi az értelme?Nem így kell egy problémát megoldani.
Hát igen,az ex anyósom a menekülőpont.ott minden megvan engedve.az én szavam falra hányt borsó.
nem fogom megalázni semmilyen módon sem.
ma hazajött,beszélgettünk (de bocsánatot nem kért)
tegnap még azt mondta hogy költözik a nagyanyjához.most azt mondta megpróbál viselkedni,és tisztelni.Amúgy kitűnő tanuló,szorgalmas gyerek,csak néha elborul az agya.ilyenkor kellene vmi jó kis fenyítés,h legközelebb 2szer meggondolja mit is mond.verni nem fogom,az biztos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!