Tényleg ennyire rosszak a jegyeim? :/ Nektek milyen jegyeitek vannak?
A félévi jegyeim ilyenek lesznek:
-irodalom-->5
-nyelvtan-->5
-biologia-->5
-földrajz-->5
-ének -->5
-rajz -->5
-technika-->5
-tesi -->5
-matek -->4
-kémia -->4
-német -->4
-töri -->4
-info -->4
-fizika -->3
Anyumnak nem baj hogy ilyenek még meg is dicsért hogy ügyes vagyok :) Apumnak meg "egyébb rokonoknak"(inkább nem részletezem kiknek...)nem "tetszenek" a jegyeim :S De tényleg ilyen rosszak?Annyira beparáztattak így felvételi elött :( Pedig csak szakközépiskolába mennék.A másik meg az hogy közgazdasági suliba szeretnék menni(felvételizek is oda) apumnak meg minden álma hogy a kicsi lánya gimibe menjen és orvos legyen vagy mittudom én...BOORRZAALLOOMM!!Ezt kell hallgatnom :( Pedig tudja hogy nem megyek soha gimibe és még véletlenül sem leszek orvos és azt is tudja hogy én fogok dönteni de mégis.A falra mászok már komolyan :) Nektek milyen jegyeitek vannak?Szerintetek jók az én jegyeim? :)
Dehogyis, nagyon jó jegyeid vannak (:
Nekem:
-irodalom-->4
-nyelvtan-->4
-biologia-->4
-földrajz-->4
-ének -->5
-rajz -->5
-tesi -->4
-matek -->5
-kémia -->4
-angol -->4
-töri -->3
-info -->4
-fizika -->5
ez így 4.25, amivel tökéletesen elégedett vagyok. hidd el a tiedek is nagyon jók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!