Milyenek a jegyeim? Már én is kíváncsi vagyok: P
Figyelt kérdés
Román:5
Matek:6
Magyar:9
Angol:10
Német:9
Latin:8
Töri:8
Polgári:10
Vallás:10
Kémia:10
Fizika:7
Biológia:10
Földi:8
Rajz:10
Technológia:10
Torna:10
Magaviselet:10
Ja és még annyit hogy erdélyi vagyok...köszi:D
2011. jan. 22. 20:02
1/42 A kérdező kommentje:
hoppá...elfelejtettem hogy nyolcadikos vagyok:D és lány..
2011. jan. 22. 20:03
2/42 anonim válasza:
Én nem tudom,hogy erdélyben hogy vannak a jegyek,mert nálunk nincs 10...
3/42 A kérdező kommentje:
négyesen felül átmenő. a négyes már nem..
2011. jan. 22. 20:17
4/42 anonim válasza:
sz*r ha a pontozás 50ig van ... am meg mittudomén neked mi a jó.
5/42 anonim válasza:
Nem tudom, hogy erdélyi átlagban mit számít jónak...
6/42 A kérdező kommentje:
1-10-ig osztályoznak, négyesen felüli jegyek az átmenőek..
2011. jan. 22. 20:29
7/42 anonim válasza:
De hiába mondod, ha egyszer nincs viszonyítási-alapunk.
8/42 anonim válasza:
Szerintem jók. Talán nálunk, Magyarországon olyan 4-es tanulónak "felelne meg".
9/42 anonim válasza:
Hiába mondod, én egy kukkot se fogok attól még érteni belőle. :D Ahogy előttem is mondták, nincs mihez viszonyítanunk, én meg még erdély közelébe se jártam, nem hogy még konyítanék ehhez. :D itt az átlagod, légy vele boldog: 8,8(2)
10/42 anonim válasza:
Szia! Szerintem egész jók a jegyeid, de ez nyilván a te és a szüleid elvárásaihoz viszonyítva kap igazán értelmet. A magyarországi osztályzáshoz nem lehet viszonyítani, hiszen ott 4-10 között, míg itt 1-5 között osztályoznak, ami azt jelenti, hogy itt egy 5-ös skálán, ott pedig egy 7-es skálán történik az értékelés. Így ott nehezebb megkapni a 10-est, mint itt az 5-öst. Ráadásul amíg te 4 idegen nyelvet tanulsz, addíg itt csak 1, nagyon maximum 2 idegen nyelvet tanítanak az általános iskolában, és ráadásul több tantárgyad is van, mint a magyarországi diákoknak. Alapvetően szerintem jók a jegyeid. Gondolkozz el rajta, hogy tudnál-e ennél egy kicsit többet is tanulni, hiszen nem sok választ el attól, hogy kitűnő légy?! Mindenesetre szerintem ügyes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!