Milyenek a jegyeim? Már én is kíváncsi vagyok: P
Figyelt kérdés
Román:5
Matek:6
Magyar:9
Angol:10
Német:9
Latin:8
Töri:8
Polgári:10
Vallás:10
Kémia:10
Fizika:7
Biológia:10
Földi:8
Rajz:10
Technológia:10
Torna:10
Magaviselet:10
Ja és még annyit hogy erdélyi vagyok...köszi:D
2011. jan. 22. 20:02
11/42 anonim válasza:
én is rdélyi vagyok és 8.-os :) hova jársz te,h német is van? amúgy meg elmegy az átlagod....
na akkor elmondom magyarán a többieknek:
nállunk 5-től kezdődnek az átmenő jegyek 10-ig
a 7-es az olyan 3-nak felel meg nállatok...
a 10-5-nek :)
12/42 anonim válasza:
Ezzel az osztályozási rendszerrel jól kicsesztek az erdélyi tanárokkal, mert így még nehezebb eldönteni, hogy hányast kapjon a gyerek... :)
Szóval ha jól értelmezem, akkor nálatok 4 db 1-es jegy van (vagyis bukás), hát marha jó lehet :D
13/42 anonim válasza:
egyébként nem hagytál ki valamit nállunk 18-al kell elosztani...neked csak 17 vagy magaviselettel
14/42 A kérdező kommentje:
jajj,lehet hogy én írtam úgy hogy nem értettétek, de nem négyestől van az osztályozás, hanem egyestől, de négyesen aluli jegyek nem átmenőek.
2011. jan. 22. 21:33
15/42 anonim válasza:
hát 1-et csak színte akkor kapsz ha teszten nem jrsz semmi valamint súlyos iskolai szabályt segsz meg..az 1-es nagyon ritka...a 2-es is a 3-as hát az már nem :)) ha nem tudsz sokat ilyen jegyet érdemelsz nállunk
17/42 A kérdező kommentje:
nincs zene, első félévben rajz, másodikban zene, mivel jönnek a vizsgák meg tudom is én, és biztos soknak tartják így az óraszámot...Marosvásárhelyi vagyok, itt tanulunk németet, habár nem nagyon szeretem...
2011. jan. 22. 22:10
18/42 anonim válasza:
Én is erdélyi vagyok, vagyis a szüleim ott nőttek fel csak aztán kijöttek m.o.-ra, a rokonság nagyrésze meg még mindíg ott él. Szerintem nem rosszak a jegyeid, de hadd kérdezzek valamit: A latin nem holt nyelv már? Ja és mi az a polgári, meg mi az a technológia? A földi az meg a földrajz, ugye? :D
19/42 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, nem tudom hogy a latin mennyire elhalt nyelv, de mi csak egy évet tanulunk, nyolcadikba (így én sem tudom mire jó..habár annyiba segít hogy sok szó van ami angolra vagy románra hasonlít, esetleg azon könnyít valamennyit..) polgári=polgári nevelés vagyis jogokat tanulunk, illemet..ilyesmit a technológia az olyan hogy például textilből dolgozunk, vagy üvegfesték, ilyen kézügyességi dolgok...ez mondjuk megfelel a kézimunkának...:P földi pedig, igen..földrajz:)
2011. jan. 22. 22:55
20/42 anonim válasza:
Szerintem a matekon ha tudsz turbózz még. A román meg ne érdekeljen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!