Jók az év végi jegyeim?
matek:5
biosz:5
földrajz:4
nyelvtan:4-5(kérdéses még)
irodalom:5
fizika:5
töri:5
német:5
infó:5
ének:4
rajz:5
tesi:3
technika:3
7.o.
Szerintem jó!
Végülis a fontosabb tárgyakból ötös vagy, a nyelvtanon pedig ügyeskedj, hogy meglegyen az az ötös:)
16/L
Szerintem szuper! Nekem nem volt ilyen bizim 7-ben, mégis doktor lettem, úgyhogy ezer esély van előtted!!
Tesit próbáld felhozni, mert az nem kifejezett készség tantárgy, mint a technika vagy az ének.
Gratulálok, szerintem nagyon ügyes vagy!
A tesi és a technika nem tartozik a ,,fontos tárgyak'' közé, de azért próbáld meg felhúzni. Csak akaraterő és egy kis kézügyesség kell hozzá! ;)
Már bocs de mi az hogy akinek 5öse van matekból az stréber????Kösz szépen minden 5ös matekos nevében...És azért egy 3as tesijegyből ne vond le hogy kövér-e vagy sem mert ez elég nagy bunkóságra utal.-.-""ha jól emlékszem tesóm is volt hármas tesiből, nem kövér, egyáltalán nem-.-"nagyon bunkó vagy ezt viszont így is meg tudom állapítani...vagy inkább túl könnyen ítélkezel másokról
14L
Amúgy a bizonyítványod jó, bár jobb lenne ha nem lenne benne az a pár 3as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!