Milyenek a jegyeim? (rövid)
Vicces,sokan 5ös tanulok tesznek fel ilyen kérdéseket.Hát most én is.
nyelvtan:4
angol:4
töri:4
irodalom:4
info:3
biosz:4
föci:4
ének:3
matek:2 (nah ehhez nincs fejem,de probálkozok.)
tesi:4
kémia:4
rajz:4
remélem nem hagytam ki semmit.
amugy 7.es gimis vok.
A fizikát kihagytad :D
Amúgy nem olyan rossz, de én ilyen bizonyítványt soha nem engednék meg magamnak :P
13,5/L [szintén 7.-ik]
Szerintem jó, ügyes vagy!
A matekot meg lesz időd kijavítani, ne aggódj! Nem mindenki lehet matekzseni (én is utáltam mindig). :)
21/N
Mázlista vagy, hogy nincs fizikád! :) Amúgy nem olyan rossz, az ének és az info nem olyan fontos tantárgy, a mateket meg vagy érted vagy nem.
13/L (szintén 7.-es)
köszii.
utolsó : igen...
Jó évvégére pl kémia,irodalom,nyelvtan,föci,töri,biosz,tesi,ének böl nagyon akarok javitani,és rajta leszek.
mOST MENTÉL gimibe vagy 4.óta vagy ott?
Ha most mentél akkor szerintem nincs nagy baj..
Tavaly előtt mentem át én is kisgimibe és 6-ban egyetlen egy négyesem nem volt.Ahhoz képest átmentem a gimibe és egyből lett 3 négyesem és 1 hármasom is!!!
Nagyon le voltam törve..
De már kijavítottam,bele kell szokni.Nagy változás,új tanárok meg minden új és az elvárások is sokkal keményebbek és mások.
Szerintem ha belehúzol simán lehet jobb is..hajrá :D
Amúgy azt hittem megint egy ilyen szín 5-ös tanuló tett fel kérdést,már madj nem a hajamat kezdtem tépni :D
5.óta ott vagyok.
felvételizni kellet.Higgyétek el ,hogy matekbol kerültem be :D:D:D
alsóba minden évben csak 5ösöm volt ,4.ben bioszbol 4es,de azon kivül a 4 éven át csak 5ös...
utolsó vagyok:
amúgy a matekon kivül meg nincs gond.
most az,hogy énekből meg infoból ott van az a hármas..
A négyes maga azt jelenti,hogy jó szóval jó vagy,de lehetsz jobb is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!