Ugy megbuktathat németből a tanár ha csak 2-im vannak?
Nincs 1 darab egyesem sem, de azt mondta még alszik rá egyet hogy átmehetek-e vagy nem :(
Ilyet csinálhat? A jegyeim:
2
2
2-3
igazából a tanár mindent megtehet..
de ha megakar vágni szólj a szülőknek majd bemennek.
Nekünk fizikából vágtak emg egy csajt 2.8-as átlagra..
Nem teheti meg! Max ha 1.9 vagy alatt lenne az átlagod!Szerintem csak rémiszgetni akar hogy tanulj jobban!
Ha mégis megteszi hivasd be a szüleidet!Ha meg arra fogja hogy gyenge órai munka stb... az nem kifogás mivel a jegyek nem a bukást mutatják!
Nem, elvileg.
De megbuktatni nem csak akkor bír, ha 1.9 alatt van az átlagod, hanem akkor is, ha az osztályzataid fele [vagy nagyobb része] 1es. [úgyértem, ha lenne 3 db 5ösöd, meg 3db 1esed, annak az átlaga 3mas, de meg bír buktatni]
Ez hülyeség.Lazán megteheti.Sehol sem tiltja őt semmi.
Szerintem tanulni kéne,hogy ne legyen erre alkalma.;)
Akkor mi értelme a jegyeknek ha lazán bármikor megbuktathat?
Ha lazán bármikor megbuktathat akkor mért nincs rá lehetösége megbuktatni ha tanul az ember?
Nem buktathat meg.
Erről eszembe jutott barátnőm öccse.
Tesójának az énektanárja olyan szigorú, ha kettese van, már meg akarja húzni az embert.
Engem egyszer 2.9-re meg akart húzni bioszból.
Ha ő úgy látja,hogy a te tudásod 1-es akkor megbuktathat-.-"
Ma buktatták meg osztálytársamat matekból.[k*rva jó így felvételikor]Pedig jegyei alapján megkaphatta volna a 2-est.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!