Plusz/minusz 160cm az normális 14 évesen?
Figyelt kérdés
elég sz@r , hogy a 12 éves lányok is magasabbak nálam :S
14/F
2011. jan. 12. 13:17
31/33 Vilcsianyuja válasza:
32/N vagyok. Én általánosból 167cm-esen ballagtam, nem is nőttem azóta. Volt egy kiscsávó az osztályban, jelentéktelen figura, 160cm-es volt akkor. Tíz éves osztálytalálkozón nem ismertem fel... 184cm-es kisportolt pasi lett belőle. Ma ez a pasi a férjem :) Nagyon sok fiú csak a középiskolában kezd el megnyúlni. És nem csak a férjemet említhetném példaként. Ne keseredj el, de ha a családodban sokan alacsonyak, azért készítsd fel magad lelkileg, hogyha nem fogsz égig érni.
32/33 anonim válasza:
ne aggódj én pl.:141 cm vagyok és a fiuk maugy is az alacsonyabb lányokat kedvelik :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!