Plusz/minusz 160cm az normális 14 évesen?
elég sz@r , hogy a 12 éves lányok is magasabbak nálam :S
14/F
Én 14 éves vagyok és lány, 162 cm... még így is vannak nálam sokkkkkkal magasabb lányok az osztályban, és sokkal, vagy kevéssel... alacsonyabb fiúk. :D:D
Nyugi, nősz még, az egyik osztálytársam is egy nyár alatt akkorát nőtt, hogy el sem tudod képzelni, és fiú:)
én meg 160 cm vagyok..lányként..na ez normális?? ha már ezen vitatkoztok?:-w
12|L
Én, ha jól emlékszem, 14 évesen 162 cm magas voltam, most 168 cm vagyok, 23 évesen, tehát ez a végleges magasságom.
Szóval a lányok valóban előbb "nőnek meg", és később sem nőnek sokkal magasabbra (tapasztalataim szerint), a fiúk viszont később és hirtelen nőnek meg.
Tanítónéninek tanulok és sokat vagyok alsós gyerekekkel, ott is nagyon lehet látni, hogy a kislányok átlagban magasabbak, mint a kisfiúk, ez természetes.
Amiatt meg ne aggódj, hogy a szüleid alacsonyak, az én szüleim is azok (anyu olyan magas, mint én, apu 5-6 centivel magasabb) az öcsém pedig 190 körül van (ő 22 éves) :).
Szóval ne aggódj, szerintem bőven van időd még nőni és fogsz is!
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!