Plusz/minusz 160cm az normális 14 évesen?
elég sz@r , hogy a 12 éves lányok is magasabbak nálam :S
14/F
biztos nősz még én is 14/f vagyok és alacsonynak számítok.170 cm vagyok de azért nem a legkisebb
a lányoknak meg sztem valami hormongondja van hogy ekkorák 11-12 évesen
Nincs a lányoknak hormongondja, hanem korábban serdülnek, mint a fiúk :D Ne aggódj, majd lehet, hogy középsuliban 20 centit nyúlsz még ;)
Én nyolcadikban 172 cm voltam (nem, nem voltak hormonzavaraim :D ), végül 177 cm lettem.
Férjem viszont hetedikes korában 150 cm körül volt és most 182 :D
1.bocsii, de te hülye vagy tényleg :D
A lányok előbb serdülnek, ezért van ennyi magas lány, meg alacsony fiú. 5.-ben [11-12 évesen] 157 cm voltam, 6.-ban [12-13 évesen] 163 cm, és a legtöbb lány osztálytársam kb akkorák voltak, mint én, 2en meg magasabbak nálam :)
Kérdező: Igen, normális. Valószínűleg 1-2 év múlva majd meg fogsz nyúlni, és szép magas leszel =)
Én 162 cm vagyok, barátom 157 és idősebb nálam 5 hónappal, szóval ne aggódj, ha nem is nősz tovább fogadd el magad, valakinek biztos bejön, ha alacsony vagy;)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!