És az első trimeszterben sem volt? A mérleg is tuti jó?
2009. febr. 5. 22:25
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, jó és aggódom. Nem volt hányás , hányinger az elején se és sokat is eszek, mondjuk mindig keveset inkább.
2009. febr. 5. 22:33
3/7 anonim válasza:
Én is fogytam a terhesség alatt,-6kg az indulo súlyból aztán 2kg visszajött! Amíg a nődoki nem mondja hogy gáz addig nincs baj,nekem nem mondta mert a baba szépen fejlödött!
2009. febr. 5. 22:43
4/7 anonim válasza:
De jó neked! Ez volt az első ami az eszembe jutott:-).
De különben lassan azért visszaszedhetnéd meg még pluszba is egy kicsit. Én ilyenkorra már híztam vagy 5 kg-t. Ami viszont kicsit sok csak gondoltam megírom.
Védőnőhöz jársz? Mit szólt hozzá? Vagy a dokid? Ha azt mondják nem baj akkor nem baj.
Relativ ez a hízás dolog terhesség alatt. Attól is függ,pl. hogy mennyivel kezdtél. Valakinek kifejezetten megtiltják, hogy hízzon, valakinek meg nem szólnak +25 kg-ért sem.
2009. febr. 5. 22:48
5/7 anonim válasza:
Én is fogytam 2 terhességem elején a háromból.Egyikkel 11 kg-ot,a másikkal 3-at.Semmi bajom nem volt,és én sem hánytam.A végére bőven visszaszedtem.Végülis a baba miatt jelentősebben a 25hét után indul meg a hízás.Én a 30-ik hét után híztam mindig a legtöbbet.Ha semmi bajod ne aggódj.
Boldog babavárást.
2009. febr. 5. 23:38
6/7 anonim válasza:
Én 21 hetes vagyok és az elején fogytam 6-7 kilót és abból még csak 2-3 kiló jött vissza, de nagyon félek, hogy sokat fogok még hízni.
Az elején abszolút nem hánytam, csak nem tudtam enni és most is sokszor abszolút nem vagyok éhes, mondjuk nincs kis súlyom egyébként sem, úgyhogy éhen nem fogok halni.
2009. febr. 6. 08:56
7/7 anonim válasza:
Ez a hízás dolog tényleg eléggé relatív dolog. Kérdés, mennyivel kezdi a kismama, mert ha sokkal, akkor egyáltalán nem is kell, hogy hízzon. A baba mindig a mamától veszi el, ami kell neki a fejlődéshez. Aztán kérdés még az is, hogy ha hízik is a mama, mitől. Mert ha csak nassol egész nap, édességet, vagy zsíros ételeket eszik, akkor attól még jobban lehet hízni, de lehet egyáltalán nincs is rá szükségük. Aztán lehet, valaki egészségesen táplálkozik, és alig hízik valamit, mert az nem rakódik le pluszban, csak a baba elveszi ami kell neki, a többi meg átmegy simán az emésztőrendszeren. Aggódni nem kell, a lényeg, hogy a baba rendben van, és fejlődik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!