Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetesen normális?

26 hetesen normális?

Figyelt kérdés
tegnap egész délután fájt a derekam, ma pedig úgy érzem, hogy a fenekem akar szétszakadni, és fáj a derekam is. 10 percenként járok pisilni, olyankor is feszül, fáj. a baba mozog rendesen. Van már egy kislányom, de ilyenre nem emlékszem. bocsi a fogalmazásért, de másként nem tudtam leírni.
2011. okt. 14. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a medence csontod tagul,nekem is faj a fenekembe a csont,meg a derekam is.Pisilni meg azert kell,mert nyomja a hugyholyagot,lehet rajta fekszik,en is ugyan igy vagyok,26 -27 hetes vagyok most.A tegnap meg a hatam is fajt.Nekem is van mikor annyira faj a fenekembe a csont,h nem tudok meg fordulni az agyba,meg hirtalan bele nyilal,igy mindig csak lassan fordulok.
2011. okt. 14. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
hirtelent akartam irni :oD bocsi
2011. okt. 14. 12:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, mert változik a tested, tágulsz, meg a bejbe is egyre nagyobb. Én 28 hetes vagyok, és egy -két hete fájnak a bordáim, meg amikor egy kicsit többet teljesítek akkor nekem is fáj a csípőm.
2011. okt. 14. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:
énis 26 hetes vagyok, ez a 3. terhességem, és egyiknél sem jelentkeztek ilyen korán ezek a tünetek. Ugyanaz mint nálad, csak nekem már 1 hónapja. Derék, csípő, szeméremcsont, meg reggel amikor felébredek a sternum teljes egészében olyan mintha egy elefánt ülne rajt. Ha egyből felkelek, van hogy 2 percig csak kapkodom a levegőt. És még nagyon messze van a szülés. Kitartás mindenkinek aki hasonló helyzetben van!
2011. okt. 17. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!