Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg ordasribanc lennék?

Tényleg ordasribanc lennék?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki már régóta bejön. Már majdnem járunk is:D Néha megengedem neki, hogy mikor megölel (persze csak ha ketten vagyunk), kicsit "lejjebb kalandozzon a keze". Mármint megfoghatja a fenekemet. Ezt elmeséltem egy barátnőmnek, és most azt terjeszti rólam, hogy ordasribi vagyok:S Nem egy suliba járunk, de facebookon felkeresnek a régi osztálytársak és szidnak... pedig igazán nem nézek ki k*rvásan, sima pólókat hordok sállal, amik egyáltalán nem kivágottak. Most mit tegyek?

13L

2011. jan. 11. 18:18
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
Látom itt sok olyan van akinek nincs élete, vagy nem volt. :D nekem 13 évesen volt először barátom, igen, néha fogdosot, és egyszer egy buliba együtt aludtunk úgy h még sokan ott voltak. most vagyok 14, és nem ment rajtam végig a fél város, és az első barátom óta nem volt senkim :) Egyébként meg mit ugattok? Basszus, az ovisok már kézen fogva járnak és mesélik az ovónéninek hogy Danikával/Esztikével szerelmesek vagyunk. :D Atya úristen de komolyan :D Úgy csináltok mintha nem lehetne szerelmesnek lenni 13 évesen mert ugye minden 13-14 éves egytől egyig egy ordas ku_rva akik már megvannak ba_szva, szendvicsbe du_gják őket meg minden. :D Én komolyan röhögök mikor mindenhol azt olvasom hogy egytől egyig minden 13-14 éves csaj egy ku_rva lesz. :D Röhejes, basszus ti nem voltatok szerelmesek? :)
2011. febr. 13. 15:03
 42/42 bumbi02 ***** válasza:

ittnem arról van szó hogy a pasi nem fogdoshatja a csajt.. de

1. a kérdező nem jár a pasival, ugy engedi h taperolja

2. 13 évesen inkább még maradjanak a csóknál nem kell fogdosni másoknak egyes részeit. szerintem

2011. febr. 13. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!