Tényleg ordasribanc lennék?
Van egy fiú, aki már régóta bejön. Már majdnem járunk is:D Néha megengedem neki, hogy mikor megölel (persze csak ha ketten vagyunk), kicsit "lejjebb kalandozzon a keze". Mármint megfoghatja a fenekemet. Ezt elmeséltem egy barátnőmnek, és most azt terjeszti rólam, hogy ordasribi vagyok:S Nem egy suliba járunk, de facebookon felkeresnek a régi osztálytársak és szidnak... pedig igazán nem nézek ki k*rvásan, sima pólókat hordok sállal, amik egyáltalán nem kivágottak. Most mit tegyek?
13L
Azért kürtöli szét mert féltékeny hogy őt nem fogdossa senki:)) Ez nem barátnő!
Akkor lennél ribi ha lefeküdnél vele.
Drágám, akkor mesélek neked.
13 évesen, igen, ribi vagy, mert nem kéne a MAJDNEM barátodnak hozzád nyúlnia egyáltalán.
1 év múlva, mikor már az egész iskola végigment rajtad - mert ugyebár csak addig fogsz kelleni a majdnem barátodnak amíg le nem fekszel vele - majd mindegyik pasi ezt fogja játszani veled. Aztán hetente lehetsz kiakadva, mert megint dobott valaki.
Különben sem értem mire jó ez az ilyen kis p.csáknak. Én, mikor ennyi idős voltam csak röhögtem az ilyeneken. Sőt, még később is, mikor engem nézett lezbinek mindenki, mert nem pasizok mint ők.
Itt állok 20 évesen boldog házasságban, az összes ribi meg csak bömböl hogy megint dobták.
Hidd el, lesz még pár kellemes éved, de egészségedre.
Aki meg bátorít, az vagy hülye, vagy hozzád hasonló
"ezt is csak akkor engedem meg neki, mikor kettesben vagyunk"
Gondolom szeretkezni is akkor foktok mikor kettesbe vagytok és nem a járművön. Hogy hamar fogod elveszteni a szűziességed az biztos.
Köszönöm, általában van haszna annak, amit írok. És igenis, aki 13 évesen már pasizik, az nyugodtan eltűrheti ezt a beszédet, és valószínűleg annyira nagylánynak képzeli már magát, akivel már lehet így beszélni.
Sajnos volt alkalmam ilyen lányok közt felnőni, így tudom mi a helyzet. És pontosan, szeretnék gyereket, de egy ilyen nemzedékben azért megfontolom néha, tényleg kell-e gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!