Szerintetek csak egy lennék neki a sok közül?
Van egy fiú, akibe beleszerettem:)5 hónappal idősebb csak nálam, szeretek vele beszélgetni. Viszont volt neki már 2 barátnője és sok lánynak tetszik is, amit meglehetősen élvez. És nekem is nagyon-nagyon bejön. A lényeg, hogy sok mindenkivel kavar pár randi erejéig és utána megy máshoz. Érdeklem őt, tudom, mert örömtáncot járt, mikor egyik barátnőm elkotyogta neki:S A haverjai mondták nekem, hogy el szeretne engem hívni korizni. Igent mondjak? Vagy csak egy lennék a sok közül és nagyon összetörne?
13l
Háát, sztem korizni menj el, de ne dőlj be elsőre a szédítő dumájának, és ne menj tovább barátságnál az első pár randi erejéig. Ha komolyan tetszel neki, akkor tovább próbál megnyerni. Ha nem komolyan gondolja, akkor meg nem vesztetted el a becsületedet, hogy megadtad neki magad, még ha csak egy csók erejéig is.
Mellesleg nem hiszem, hogy 13 évesen ez kellene, hogy legyen a fő problémád. :S
Már tettél fel kérdést ezzel kapcsolatban:D? Mert egy ilyen örömtáncot a jégen, a barátnő beárulása miatt-os sztorit olvastam.
Szerintem fogadd el a meghívást:) Én nem hagynám ki :P
Előbb utóbb az ilyen "szerelmeknek" pár héten max. hónapokon belül vége lesz... Tapasztaltam a barátikörömben:D De élj a lehetőséggel:)
13/L
Igen ezt a sztorit már énis hallottam :)
Amúgy én a helyedbe elmennék,de nem élném bele magam és összeszedném magamat és úgy viselkednék,mintha a legjobb haverom lenne,nem úgy,mint akibe "totál belevagyok zúgva" :D
Hajrá..szerintem ne hagyd ki,mit veszíthetsz vele??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!