Mi lehet ez? Cukros lennék vagy egyszerűen csak egy a sok terhességi tünet közül?
Szerintem is a cukor szinteddel lehet valami gond. Ha hirtelen leesik a cukor szinted akkor ezek a tünetek (én úgy tudom). Nem szárad a szád sokat v. nem iszol feltünőe sokat az eddigiekhez képest??? Mindenképpen szólj az orvosodnak vagy a védőnőnek. Lassan menned kell a terheléses vérvételre, ott a cukor szintet nézik. 2x veszenek vért, először éhgyomorra, utána enned vagy innod kell valamit (megmondják, hogy mit) és utána megint vesznek vért. Ebből megállapítják, hogy nem vagy-e cukros. Ha szólsz a védőnőnek lehet hamarabb elvégzik a vérvételt. Nálunk a 26. héten csinálják.
Boldog baba várást.
28 hetes kismama
Nem iszom több folyadékot és nem szárad a szám sem, s azért gondoltam, hogy alacsony nem lehet a cukrom, mert pld. most, amikor kicsit rosszul lettem, akkor puszedlit ettem egy csomót, amibe rengeteg cukor van.
Amúgy nem értek különösebben hozzá, de gondoltam, akkor itt más baj lehet.
Ja, és ráadásul evésre elmúlik, holott két órával előtte reggeliztem rendesen, sőt még utána puszedliztem is. Ehhez képest, meg most a levesre és a spenótra elmúlt a rosszullét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!