Tényleg ordasribanc lennék?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki már régóta bejön. Már majdnem járunk is:D Néha megengedem neki, hogy mikor megölel (persze csak ha ketten vagyunk), kicsit "lejjebb kalandozzon a keze". Mármint megfoghatja a fenekemet. Ezt elmeséltem egy barátnőmnek, és most azt terjeszti rólam, hogy ordasribi vagyok:S Nem egy suliba járunk, de facebookon felkeresnek a régi osztálytársak és szidnak... pedig igazán nem nézek ki k*rvásan, sima pólókat hordok sállal, amik egyáltalán nem kivágottak. Most mit tegyek?
13L
2011. jan. 11. 18:18
21/42 anonim válasza:
Nem vagy ribanc, viszont jól meg kell gondolnod, hogy meddig engeded el a fiút. Az 13 évesen nem elég, hogy bejöttök egymásnak, az nem hatalmaz fel fogdosásra. És szerintem főként ilyen fiatalon, első szerelem, randizgatások kezdete környékén fontosabb lenne az érzelmi oldalát megtapasztalni a dolgoknak, és csak később teret engedni a testiségnek. Nekem 15 évesen volt az első barátom, 4 hó járás után feküdtünk le (így visszagondolva ez is korai volt), de nem tapizással kezdtük, igazi szerelem volt, 7 évig tartott. De ha tapizással kezdődik, akor nem érzelem az alapja, és nem lesz belőle semmi, hamar szétmentek, és jön a következő, aki hallotta, hogy itt lehet tapizni...Akik azt írták, hogy most nem vagy ribanc, de az leszel, valószínűleg így értették.
22/42 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még annyit akartam írni, hogy lehet, hogy akkor engeded, hogy kalandozzon a keze, DE egy 13 éves fiúnál tuti biztos lehetsz benne, hogy az összes haverja tudja, és ez ilyenkor sajna úgy van, hogy ő a vagány, a fasza gyerek, te meg a ribanc. És ráadásul nem adok sok időt, másfelé is kalandozni akar majd rajtad...
23/42 A kérdező kommentje:
Már a barátom:) Szeretem, ő is engem. Nem úgy kell elképzelni, hogy fogdossuk egymást, mint a hülyék. Mondtam, hogy tőlem ne várjon többet, azt mondta még jó, ő sem akar továbbmenni csóknál. Nem fog rajtam végigmenni a fél suli, mert attól, hogy egy kicsit engedek valakinek, még nem leszek k*rva. Grafikus leszek. Nem "pasizok" vele gitárórán találkoztam tavaly nyáron, aztán egy suliba kerültünk és itt tartunk. Légyszi, ne azon akadozzatok ki, hogy megengedem, hogy megfogjon, hanem hogy mit tehetnék ezzel a lánnyal, aki minden félét terjeszt rólam:'(
2011. jan. 11. 21:35
24/42 A kérdező kommentje:
Amúgy csendes, visszahúzódó a srác
2011. jan. 11. 21:37
25/42 anonim válasza:
Próbáld megmondani neki hogy szálljon le rólad, ha nem vezet ez eredményre, kérd meg a fiúdat hogy szóljon neki. Ha a barátod mondja meg neki hogy hagyja abba a gyerekes viselkedést, talán lesz eredmény.
26/42 A kérdező kommentje:
Ma a mi osztályunkban voltak, és telefirkálta az alátétemet szívecskékkel meg "szeretlek" feliratokkal:) Igazából már rég jártunk kézen fogva, csak most kezdtünk járni "hivatalosan"
2011. jan. 11. 21:43
27/42 A kérdező kommentje:
A fiú nem ismeri személyesen a "barátnőmet"
2011. jan. 11. 21:44
28/42 anonim válasza:
Az gyönyörű hogy nem is jártatok és már úgy mentetek kézen fogva.
Jó én is mentem már a barátommal kézen fogva az utcán, de nem engedtem SOHA egy szájra puszinál többet. Nem hogy lefogdosson.
13l
30/42 anonim válasza:
21:28 hogy te milyen okos vagy! Jó, ha ezt tanulja a gyerek! MErt aki 13 évesen fogdos, az a király, mert az kiéli magát ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!