Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ezt megengednétek a...

Szülők! Ezt megengednétek a fiatoknak?

Figyelt kérdés

van egy 15 éves fiam aki mostanában nagyon furcsán viselkedik pl. lány ruhákat hord, vasalja a haját, festi a körmét és néha még a szemét is kifesti. Már próbáltam vele beszélni, hogy hagyja abba, de nem változik

mit tehetek ebben a helyzetben?

2011. jan. 10. 14:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

egyszer kifogja nőni,de hogy mikor azt őse tudja.

Nincs olyan ember (edző stb) akire felnéz,pldaképe,mert esetleg ő tudna még vele beszélni vagy egy lány.

Minden esetre ellene ne fordulj,mert zavaros ez az időszak :D

15L

2011. jan. 10. 18:44
 12/23 anonim ***** válasza:
Egy lány is csinálhatja ugyanezt nem csak fiú.Mintha az nem lehetne emós.Aki azt írta jó hogy neki lánya van.
2011. jan. 10. 19:42
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább lenne tetkója minthogy így viselkedik
2011. jan. 10. 19:47
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

biztos hogy emos

[link]

ha a Kedves Szülő még nem tudná, ez a stílus pár éve robbant be Magyarországra. A lányoknak nagyjából ugyanaz az ,,alapkövetelmény" mint a fiúknak, fekete,egyenes haj, erősen sminkelt fekete szem, fekete vagy rózsaszín vagy lila cuccok, halálfejes kiegészítők, stb.

Az emo stílus az angol emotion szóból ered ami érzelmet jelent vagyis aki ,,belülről" is emos, az nagyon érzékeny, stb. Ebből ered, hogy az emosok nem szeretnek élni, úgy vélik semmi értelme az életnek, és némelyik beteg egyed öngyilkossággal (pl. érvágás) próbálkozik.

Van, aki a kedvenc emo együttese miatt vált ilyen stílusra, van, aki úgy gondolja hogy milyen marha divatos akar lenni, ezért vált erre.

Ám, ez az emoság már egyenesen gáz, mindenki lenézi őket,stb. az ön kedves fia biztosan ebben a divathullámban szenved. higgye el, magától nem jött volna rá,biztosan divatból csinálja. ha ő abba a fajtába tartozik, hogy csak divatból csinálja, belülről nem érzi (vagy nem játssza el hogy érzi) a ,,megölöm magam mert a világ sz@r" hangulatot, akkor nincs baj, valószínűleg pár év múlva rájön hogy mindenki a világ aljának tekinti ezeket az emosokat, ezért abbahagyja, vagy egy új hullámba fog tartozni, ez mindenképpen nem súlyos, ha ön vagy az apja beszélne vele hogy fiam ezt csak divatból csinálod? természetesen mondaná hogy nem nem hagyjatok nekem ez tetszik.

ha az ön fia az emo-élet-feeling érzője csak divatból ,,érzi" vaygis eljátssza, hogy utál élni.

egyik iserősöm "pózer" (pózernek lenni annyit jelent, hogy csak divatból emos, de igazából nem az, csak ő hiszi azt magáról) és csak azért hogy menő legyen bekarcolta a csuklójára a vágásokat mintha igazi lenne..meg mindenhová azt írja hogy emo emo emo meg ilyenek.

a körömfestés hajfestés bu*is.

vagy csak egyszerűen mutassa meg ezt a hozzászólást, amit én írtam, és lehet hogy ráébred hogy manapság emosnak lenni gáz.

2011. jan. 11. 17:28
 15/23 anonim ***** válasza:
20%
Hát ha nekem egyszer lesz egy fiam,inkább ne fürödjön hetekig,legyen szőrős,koszos,akármilyen. De ne lakkozza a körmei meg ne sminkelje magát!:S Az rosszabb,mintha bűzlene. És ez menő? Meg férfias? Én már a borotvált férfilábaktól meg hónaljtól is elhányom magam! Lassan tényleg egybemosódik a két nem:S
2011. jan. 12. 11:22
 16/23 anonim ***** válasza:
Egyébként ülj le vele beszélgetni? Miért csinálja? Kitől látta? Tényleg olyan menő? Ő tényleg jól érzi így magát vagy csak meg akar felelni a közösségnek ahova tartozni akar? Szóval beszélgessetek sokat!
2011. jan. 12. 11:24
 17/23 A kérdező kommentje:

13. válaszolónak : igen így néz ki mint az emósok, de azt mondja, hogy nem az

15. válaszolónak : az interneten lássa ezeket

2011. jan. 12. 13:39
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam rocker. Hosszú haj, fekete, halálfejes cuccok, bőr és szegecselt kiegészítők. Mindenféle vad dolog. Elég extrém mostanában a külseje. De belül ugyanaz a kedves srác, aki volt. Nyitott és beszédes velem. Szerinted, ha megpróbálnám rábeszélni, hogy ne így nézzen ki, akkor is ilyen maradna?! Szerintem nem. Hagyni kell, hadd menjen a feje után. Amíg nem csinál hülyeséget: pl. drog, addig az a lényeg, hogy belülről még mindig a Te kicsi fiad legyen.
2011. jan. 13. 15:47
 19/23 anonim ***** válasza:
84%
na de igazuk van az előttem szólóknak,ne akard ráerőltetni hogy haggya abba mert csak megutál :S szerintem is csak haggyad és ha azt mondta nem emós akk pár éven belül úgyis kinövi
2011. jan. 13. 16:29
 20/23 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudja mivel lekötni magát, ennyi az egész.
2011. jan. 14. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!