Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért vagyok egész nap hulla...

Miért vagyok egész nap hulla fáradt?

Figyelt kérdés

17/F vagyok, hétköznaponként 7 és fél nyolc órát alszom, mégis úgy kelek minden reggel, mint a mosott sz@r. Ráadásul ez a reggeli után sem múlik el, az iskolában is egész nap álmos és fáradt vagyok, néha ebéd után még alszom is fél órát, de erre ritkán van időm, ennek ellenére este 10, fél 11 körül szabályosan beájulok az ágyba.

Amúgy egészségesen étkezem, sportolok, de mégis egész nap kokinak érzem magam. Mitől lehet ez?

2011. jan. 9. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyu lehet vérszegény vagy.

Velem ugyanez van.

De nálam meg is érteném, mert nem eszem húst(csak májkrémet, meg darált húst)

Mégis egész nap álmos vagyok.

Sokat alszom pedig(7-8 óra megvan)

Menj el a dokihoz és csináltass egy vérképet.

Lehet vashiányos vagy, vagy várszegény, vagy egyéb más.

Majd írj, ha valami van.

2011. jan. 9. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Ezt hívják kamaszkori fáradtságnak, ez természetes, nyugi nemsokára kinövöd.

De azért én kivizsgáltatnám magam nem e vagy vérszegény, és egyél sok vitamint, ilyenkor télen ez fontos, alma, narancs, banán...

2011. jan. 9. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért menj el vérvételre.
2011. jan. 9. 17:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Én rengeteg húst eszem, úgyhogy nem hiszem, hogy ez lehet a probléma. Más is mondta már, hogy ez az úgynevezett kamaszkori fáradtság, de nem hiszem, hogy attól ilyen koki vagyok egész nap.
2011. jan. 9. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj el orvoshoz!

Nekem is van ilyen, de nekem csak időszakos.Olyan vagyok, mint a medve, legszívesebben napokig csak aludnék.Novembertől március elejéig fáradt vagyok.Pedig én is alszok 7-8 órát, hétvégén akár 9-et is:)

Van, amikor ebéd után is pihenek.Mégis fáradt vagyok.

Én már rájöttem, hogy engem az időjárás tesz ilyenné.Ha esik, ha fúj, ha havazik, ha köd van én fáradt vagyok.A tél pedig erről szól:/

Márciusban pedig feléledek, mint a természet és egyáltalán nem vagyok fáradt, még ha kevesebb alszom se:)

15/L

2011. jan. 9. 18:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tényleg elmegyek orvoshoz a biztonság kedvéért. Köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 9. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet túl edzetted magad annak is tünete a fáradékonyság.
2011. jan. 9. 19:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy túledzettem magam. A "sportolok" alatt azt értem, hogy heti háromszor eljárok focizni a barátaimmal.
2011. jan. 9. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
menj vérvételre.tipikus vashiány tünetei.hiába eszel hust attól még lehet vashiányod
2011. jan. 10. 14:17
 10/10 anonim válasza:

Szia!

Én kicsit rendszeresebben sportolok, mint te , ezért is írok.

Nekem nagyon egyszerűen megoldódott a problémám, úgy hogy multi vitamint szedek minden nap. Érdemes az átlag szükségletnek a többszörösét szedni, keress olyan készítményt, ami külön sportolóknak van. Nekem bevállt, amit én szedek az a Multi pro a Scitectől.

Remélem segítettem!

üdv.:

-Ice

2011. jan. 22. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!