Utálom a nagy melleim! Mit tehetek? 13L
13 éves vagyok és a testemhez képest nagyok a B-s melleim:( Már egyszerűn utálom. Nem lógnak, semmi ilyesmi baj nincs, csak az, hogy a fiúm is bevallotta, hogy előbb látta meg a melleimet, mint az arcomat:'( Annyira rossz érzés, nem tudom leírni, most is itt bőgök:'( Valaki tud segíteni?
13L
Nyugi, ez is csak egy kamaszkorral járó probléma, és előbb-utóbb túl leszel rajta. Mármint nem fognak leesni vagy összemenni a melleid, de tudatosan meg tudsz velük békélni sőt később rájössz, hogy annyira nem is gáz. A "B"-s méret sztem teljesen átlagos, semmi kirí nincs benne, max. azért láthatod idétlennek magadon, mert nemrég nőtt oda....
Nekem a 160 cm-es magasságomhoz 104-es mellbőség társul. Na ezt képzeld el. Lassan könnyebb lesz átugrani, mint megkerülni a melleimet. Na és? A férjem is ezt látta először rajtam, állítása szerint ebbe szeretett bele. Azóta remélem talált bennem mást is. :)
A melltartó vásárlás kész katasztrófa, de azért a kínai boltok választéka is nagyon bőséges, nyugodtan szánj rá időt, és próbálgass fel többet. Olcsók, szépek, és a drágák sem bírják sokkal tovább a strapát tapasztalataim szerint.
Az öltözködéssel sokat lehet javítani a látszaton, ha nagyon zavar. Csak egyszínű, vagy apróbb mintás felsőt vegyél fel, ami nem fényes. A nagy minta, a fényes anyag és a feltűnő díszítés mell környékén csak ront a szitun. A most divatos zsabós blúzok meg aztán különösen.
Nyugi, próbálj annak örülni ami van.
Öltözködési tanácsok....
Nagy mell: Az egyszerű fazonú és a könnyű anyagból készült ruhák állnak a legjobban a nőiesebb idomúaknak. A legjobban a V vagy a kerek nyakkivágás illik hozzá. A mellben erősek csak akkor gombolják ki a blúzukat, ha az puha vagy sztreccsanyagból készült. Kötelező darabok nagy mellű lányoknak: kerek vagy V-nyakú pólók, vastag pántú felsők, sötétebb színek, kis minták, hosszanti csíkos pólók, pulcsik. ha nagy a melled, a garbó nem a te darabod. Hacsak nem vagy éppen áldott állapotban, ne hordj mell alatt elvágott ruhákat és felsőrészeket, mert szélesítenek, elrejtik a derekat.
Hát bocsi,de nem pont a V alakú felsők emelik ki a nagy mellet??
A garbó meg pont,hogy kisebbek tünteni fel,mivel nem is ajánlót kismellű lányoknak,de marhasság,öltözz úgy ahogy akarsz.
Ne foglalkozz azokkal aki kcsúfolnak,féltékenyek..néhányan ölni tudnának a nagy mellekért :D
Ez a méret még nem túl nagy, a Te korodban nekem már nagyobb volt. Persze 13 évesen mindenki kellemetlennek érzi, de hidd el, rá fogsz jönni, hogy a kicsi cicik sem túl jók.
De ha nagyon frusztrál, akkor szigorúan kerüld a garbókat és a magasan záródó nyakú ruhákat, mert nagyon megnövelik optikailag a mellméretet.
Figyelj, 13 évesen mégis mit akarsz ? Teljesen normális, hogy nincsenek nagy mellei az osztálytársaidnak, AA-ra meg teljesen felesleges melltartót venni.
Amúgy érdekes, nekem is B-C körül mozgott ennyi éves koromban, mégsem volt túl nagy.
Ne hisztizz már, 2 év és áldani fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!