Utálom a nagy melleim! Mit tehetek? 13L
13 éves vagyok és a testemhez képest nagyok a B-s melleim:( Már egyszerűn utálom. Nem lógnak, semmi ilyesmi baj nincs, csak az, hogy a fiúm is bevallotta, hogy előbb látta meg a melleimet, mint az arcomat:'( Annyira rossz érzés, nem tudom leírni, most is itt bőgök:'( Valaki tud segíteni?
13L
uhh.ne aggódj,én sem vagyok jobb helyzetben.14 éves vagyok és nagyon picik a melleim.:(
őszintén: lennél a helyemben?
Nekem a te korodban C-s volt, és én is utáltam. Felnőtt koromra megbékültem vele, mint ahogy minden mással is magamban/magamon. Neked is ezt javaslom. A pasik a kiegyensúlyozott lányokra buknak, nem azokra, akiknek folyton bauk van magukkal és ezért el vannak keseredve.
Az meg, hogy a fiúd előbb látta meg a melledet, mint az arcodat, nem a melleid miatt van, hanem azért, mert a fiúd fiú. Minden fiú ilyen, törődj bele.
33/L
ez ellen szerintem nem tehetsz semmit,ahogy én sem sajnos :S
előző voltam.
Hát figyelj,operálni még nem lehet (ne is akard),szóval ellenne tenni semmit sem tudsz max nem passzos polókat veszel föl.. meg nem kivágottakat.
A fiúd pedig jó,hogy őszinte ,de nem tudom mit tettem volna a helyedbe,nekem is szärul esett volna elhiheteted.
Mindenbe te sem lehetsz sajnos tökéletes,ezvan.
Fogadd el magad.
Ettől nem leszel kevesebb,sőt..
Aki ez miatt nem szeret téged az bekäphatja,alapból milyen ember az aki külső miatt itél meg??szánalmas.
na aggódj,majd ha felnőtt leszel,már nem ez fog érdekelni,ha meg igen akkor meg már lehet,hogy tetszeni i s fog :D:D
14L
Én azt csináltam,hogy vettem egy sima melltartót elvitte anyum ilyen nyomtatóhoz és rányomtak olyan képet amilyet csak akartam :D
Meg vehetsz vasalható mintát és belevaslod a melttartóba,nehogy már ez miatt legyen NEKED kelemetlen,hogy nem snoopy a melltartód :D
Nekem is nagy a mellem ,de mostmár viszonylag elfogadtam,hidd el a saját dolgodat fogo ezzel megkönnyíteni..
14L :D
Add nekem a melleidet :)
14/L (SEMMI mellem sincs..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!