Tehetek vmit azellen h nagyobbak legyenek a melleim? (persze természetes dologra gondolok pl vmi torna v ilyesmi)
TUDOM H MÁR 1.000.000-AN MEGKÉRDEZTÉK DE AZÉRT NE BORULJATOK KI INKÁBB SEGÍTSETEK!!!!
15 éves vagyok és nagyon zavar mert az osztályban minden lánynak nagy melle van fog még nőni esetleg tehetek érte vmit,mondjuk igaz elég sovány is vagyok...lánytesóm nincs de az anyukámé nagy.Szóval vmit tehetek h nagyobb legyen ha hízok az segíthet?
Figyu. 15 éves vagy, még tutira nőni fognak! Főleg, hogy anyukádnak is nagy, így valszeg a genetikádban benne van. Hízással hidd el, hogy nem a melled fog nőni elsősorban. Lehet, hogy az is, de nincs értelme azért daginak lenni, hogy legyen melled! Amúgy ha mellizomerősítő gyakorlatokat végeznél, akkor szép formás melled lehet! Jobb a pici formás, mint a nagy lógós (mert a dagiknak általában olyan van:S)
Szóval összegezve: hízókúrát felejtsd el, próbáld meg összeszedni magad és elfogadni magad olyannak, amilyen vagy! Egy kis edzés pedig nem árt :)
előző író voltam, két nagymamámnak óriási mellei vannak, anyunak isk icsi volt, de neki B-C s lett, igaz szült három gyereket, meg a testalkata is más mint nekem.
Apai áhon is örökölhettem távolabbi felmenőktől is, de lehet egyéni mutáció ez :) unokatesónak is óriási, bár neki már 14 évesen nagyobb volt kétszer mint most nekem 23 évesen, amugy ő mésfél évvel fiatalabb nálam, ugyanazt eszi szinte mint én, semmit nem csinál másképpen, egyszerűen ez genetika, nem éretebb mnit én, csak neki valamiért oda megy a zsír, nekem meg máshová. Láttam oylan szülőket kaik tök soványak voltak, a gyerekük mégisk övér, és az nem a zabálástól van, hanem mert más az anyagcseréje, arra van hajlama, beteg, többnyire hormonzavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!