Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tehetek vmit azellen h nagyobb...

Tehetek vmit azellen h nagyobbak legyenek a melleim? (persze természetes dologra gondolok pl vmi torna v ilyesmi)

Figyelt kérdés

TUDOM H MÁR 1.000.000-AN MEGKÉRDEZTÉK DE AZÉRT NE BORULJATOK KI INKÁBB SEGÍTSETEK!!!!

15 éves vagyok és nagyon zavar mert az osztályban minden lánynak nagy melle van fog még nőni esetleg tehetek érte vmit,mondjuk igaz elég sovány is vagyok...lánytesóm nincs de az anyukámé nagy.Szóval vmit tehetek h nagyobb legyen ha hízok az segíthet?

2009. júl. 13. 13:38
 1/10 A kérdező kommentje:
am most jövök rá h hülyeséget írtam nem ellene akarok tenni hanem aztszeretném h nagyobbak legyenek szóval azt elírtam...
2009. júl. 13. 13:39
 2/10 A kérdező kommentje:
szóval a kérdés így helyes Tehetek vmit azért h nagyobbak legyenek a melleim? (persze természetes dologra gondolok pl vmi torna v ilyesmi)
2009. júl. 13. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Figyu. 15 éves vagy, még tutira nőni fognak! Főleg, hogy anyukádnak is nagy, így valszeg a genetikádban benne van. Hízással hidd el, hogy nem a melled fog nőni elsősorban. Lehet, hogy az is, de nincs értelme azért daginak lenni, hogy legyen melled! Amúgy ha mellizomerősítő gyakorlatokat végeznél, akkor szép formás melled lehet! Jobb a pici formás, mint a nagy lógós (mert a dagiknak általában olyan van:S)

Szóval összegezve: hízókúrát felejtsd el, próbáld meg összeszedni magad és elfogadni magad olyannak, amilyen vagy! Egy kis edzés pedig nem árt :)

2009. júl. 13. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 16 éves vagyok és anyukámnak is nagy melle van, de az lehet azért is mivel 2 gyermeket szült. Anyum mondta, hogy ő 16 éves volt amikor elkezdett neki nőni. Nekem is kicsi még, ne aggódj én is paráztam úristen sohase fog megnőni, de hidd el megfog. Beszéltem én is anyukámmal és megnyugtatott. Te is beszélj vele, és te is megfogsz nyugodni:)
2009. júl. 13. 14:20
 5/10 A kérdező kommentje:
okés köszi:D
2009. júl. 13. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem is kicsik voltak, most 23 vagyok, és most is ugyanakkora a mellem, azaz jó ha A s kosár kell, azaz nem is kell melltartó, vékony vagyok de nem sovány. Ha hízok az se mellre megy, kicsit kerekebbek lettek, de alig nőttek, csak mikor menzizem akkor leőtte megduzzadk icsit és ennyi, nekem a bogyóktról sem nőtt meg, szerintem ha terhes leszek akkor sem lesz nagy mellem, ez van. De nekem vaélszeg azért ilyen kicsik mert laig termelődik ösztrogén, azaz női nemi hormon a szervezetemben, és ettől nincs is vérzésem, csak nagyon ritkán.
2009. júl. 15. 22:44
 7/10 anonim ***** válasza:

előző író voltam, két nagymamámnak óriási mellei vannak, anyunak isk icsi volt, de neki B-C s lett, igaz szült három gyereket, meg a testalkata is más mint nekem.

Apai áhon is örökölhettem távolabbi felmenőktől is, de lehet egyéni mutáció ez :) unokatesónak is óriási, bár neki már 14 évesen nagyobb volt kétszer mint most nekem 23 évesen, amugy ő mésfél évvel fiatalabb nálam, ugyanazt eszi szinte mint én, semmit nem csinál másképpen, egyszerűen ez genetika, nem éretebb mnit én, csak neki valamiért oda megy a zsír, nekem meg máshová. Láttam oylan szülőket kaik tök soványak voltak, a gyerekük mégisk övér, és az nem a zabálástól van, hanem mert más az anyagcseréje, arra van hajlama, beteg, többnyire hormonzavar.

2009. júl. 15. 22:46
 8/10 A kérdező kommentje:
nekem apaiágról és anyai ágról is csak nagymellű rokonaim vannak...és am anyu aztmondta h neki kb abban a korban kezdtt nőni amelyikben most én vagyok:D
2009. júl. 16. 09:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Oks...de senki se egyforma, senki se működik egyformán. 15 évesen még nem kell kétségbe esni, mert nem nagy a melled. Megfog nőni van még egy csomó időd.
2009. júl. 16. 21:05
 10/10 A kérdező kommentje:
:D
2009. júl. 17. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!