Tehetek ez ellen valamit? Lógnak a melleim, elég sokat fogytam az utobbi félevben(26kg)
Sajnos csak az van, hogy kenegeted krémekkel, jó melltartót hordasz, és hideg-meleg vizes váltózuhany zuhanyzáskor (hideggel kell befejezni).
Vannak még mellizom gyakorlatok, ezeket találsz a googleval.
Pl állva a falnak támaszkodva csinálsz fekvőtámaszokat, a faltól kicsit messzebb kell állni.
Vagy összenyomod a két tenyered majd pihenteted, majd megint összenyomod.
Nekem is lógnak a melleim, pedig én még nem is fogytam, még le kell adnom vagy 40 kilót! Már tele vannak striákkal is... sajnos nincs tuti módszer, de amiket leírtam kicsit segítenek.
És fontos, hogy mindig kend be őket mellfeszesítő zselével vagy akár testápolóval, az jót tesz a bőrnek.
Egyébként ha valakinek van tuti módszere, ami nem túl költséges az engem is érdekelne.
Óriási gratula a fogyásért! Biztos rengeteg energia, akarat, kitartás van benned ! :DDD
Bocs a "nem hasznos" válaszért, cici ügyben nem tudok segíteni, de muszáj volt drakulálnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!