Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tehetek ez ellen valamit?...

Tehetek ez ellen valamit? Lógnak a melleim, elég sokat fogytam az utobbi félevben(26kg)

Figyelt kérdés
Elotte sem voltak olyan nagyon feszes melleim,de ennel mindenkeppen szebb volt. Nemtudom hogy erhetnem meg azt el h nelegyen ilyen? a 90napos dietaval fogytam,esetleg van valakinek hasonló gondja?most vagyok 84kg. 110kilórol indultam tavaly novemberben.azóta eléggé megnyúltak a melleim.. mondván lógnak! mit tehetnék?van oolyan edzés,vagy valami ami direkt mellre van?
2009. ápr. 27. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos csak az van, hogy kenegeted krémekkel, jó melltartót hordasz, és hideg-meleg vizes váltózuhany zuhanyzáskor (hideggel kell befejezni).

Vannak még mellizom gyakorlatok, ezeket találsz a googleval.

Pl állva a falnak támaszkodva csinálsz fekvőtámaszokat, a faltól kicsit messzebb kell állni.

Vagy összenyomod a két tenyered majd pihenteted, majd megint összenyomod.

Nekem is lógnak a melleim, pedig én még nem is fogytam, még le kell adnom vagy 40 kilót! Már tele vannak striákkal is... sajnos nincs tuti módszer, de amiket leírtam kicsit segítenek.

És fontos, hogy mindig kend be őket mellfeszesítő zselével vagy akár testápolóval, az jót tesz a bőrnek.

Egyébként ha valakinek van tuti módszere, ami nem túl költséges az engem is érdekelne.

2009. ápr. 27. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem igazán lehet mit tenni vele, sajnos a nagymértékű súlyvesztésnél ez van. Mivel a mellszövet leginkább zsír, nem lesz feszesebb az edzéstől sem, legfeljebb a mellizom emelkedik meg 1-2 centit, de lógásnál az nem sokat használ. Plasztikai műtét segíthet, ha nagyon zavar a dolog, persze mindenképpen csak ha már szültél, és nem tervezel több gyereket. Mert szoptatás után megint csak lógna. És mindenképpen csak ismert, jó orvossal érdemes csináltatni.
2009. ápr. 27. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
sunfleur-melfeszesség növleő balzsamot tudom ajánlani,nekem sokat feszesitett a mellemen.én rossmannban vettem 1500-2000 ft egy tubus
2009. ápr. 27. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Óriási gratula a fogyásért! Biztos rengeteg energia, akarat, kitartás van benned ! :DDD

Bocs a "nem hasznos" válaszért, cici ügyben nem tudok segíteni, de muszáj volt drakulálnom :)

2009. ápr. 27. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!