Tényleg mindenki fogyózik, akinek ilyen hasa van? Vagy hogyan lehet ez? Nagyon sok csajnak ilyen lapos, nekem meg csak a hasam nő folyton, máshová nem hízok. Tehetek valamit?
2011. júl. 7. 21:00
1/3 anonim válasza:
Hát ha rájössz a megoldásra légyszi írd meg. borzalmasan utálom a hasamat. Én most futok, meg ha tehetem odafigyelek a kajára, de nem mindig megy. Sajnos azt szeretem ami egészségtelen.
2/3 anonim válasza:
Hát igen. Ezt már én is észrevettem. Már két hónapja diétázom, és sportolok. Bőven van még a hasamon felesleg. A combomból, meg a fenekemből baromi sokat fogytam már, de a hasam... Erre kiderült, hogy unokahúgom is fogyózik, aki mellesleg égimeszelő, alig 50 kg, és a hasa is olyan lapos, hogy már nem is lehetne laposabb. Ilyenkor az önbizalmam a béka segge alá csusszan. ;(
3/3 anonim válasza:
Nekem meg pont a combomra meg a fenekemre megy a felesleg. :S A hasam meg már pár nap diéta után tök lapos lesz. Úgy látszik alkat kérdése a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!