Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért hiszik, hogy járunk?

Miért hiszik, hogy járunk?

Figyelt kérdés

A leges-leges-legjobb barátom egy fiú. de senki nem fogja fel, hogy nem járunk. Beismerem, nagyon jóképű, a haverjai is cseszegetik, hogy nem csajozik. Aztán meg, hogy szedjen fel engem... De miért nem fogadják el, hogy egyszerűen tesókként szeretjük egymást?

13L

2011. jan. 3. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért hiszik mert sokak szerint nincs fiú és lány közti barátság pedig van és még őszintébb is lehet mint egy lánnyal mert olyan dolgokat is megtudsz vele beszélni amit a barátnőkkel nem lehet.A többivel ne törődj ti tudjátok mi az igaz és ez a fontos
2011. jan. 3. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert..köcsögök.

Nekem is az eggyik legjobb haverom egy fiú volt és azt hitték járunk.

Végül a fiúnak teccettem és azt akarta hogy járjunk de mondtam neki h csak barátok.Azóta már máshogy vagyunk.Kevesebbet beszélünk. :(

Szal..csak annyi h akkor ezek a fiúk szemetek.. =)

2011. jan. 3. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Engem is ha egy lánnyal csak haver vagy akkor baxtatnak.

szard le őket.13 évesen még ne is csajozgasson kicsik vagytok még:D

2011. jan. 4. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
felejtsd el öket. nekem is volt régen fiubarátom,de elköltözöt... ne is foglalkozz a többiekkel!!és talán jobb mint egy lánybarát..:)
2011. jan. 4. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is a legjobb barátom egy fiú,de mindenki felfogta,mert már volt barátom és nem épp úgy viselkedtem velük,mint Dáviddal :D

Meg Dáviddal (l.barátom) éjjel-nappal hülyülünk,szóval lerí rólunk,hogy barátok vagyunk.

Néha ölelget meg megpuszikáljuk :D egymást,de az más.

Kb csecsemő korom óta ismerem..ennyi kijár neki :)

Amúgy majd ha lesz barátod akkor rájönnek,hogy nem jártok és nem jártatok,ja és tudják ők azt,hogy nem jártok ez csak aféle bäsztatás a részükről.nincs jobb dolguk,ne is foglalkozz velük..miért is idegesít?:D

Na jóéjt.

2011. jan. 4. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!