Miért hiszik, hogy járunk?
A leges-leges-legjobb barátom egy fiú. de senki nem fogja fel, hogy nem járunk. Beismerem, nagyon jóképű, a haverjai is cseszegetik, hogy nem csajozik. Aztán meg, hogy szedjen fel engem... De miért nem fogadják el, hogy egyszerűen tesókként szeretjük egymást?
13L
Mert..köcsögök.
Nekem is az eggyik legjobb haverom egy fiú volt és azt hitték járunk.
Végül a fiúnak teccettem és azt akarta hogy járjunk de mondtam neki h csak barátok.Azóta már máshogy vagyunk.Kevesebbet beszélünk. :(
Szal..csak annyi h akkor ezek a fiúk szemetek.. =)
Engem is ha egy lánnyal csak haver vagy akkor baxtatnak.
szard le őket.13 évesen még ne is csajozgasson kicsik vagytok még:D
Nekem is a legjobb barátom egy fiú,de mindenki felfogta,mert már volt barátom és nem épp úgy viselkedtem velük,mint Dáviddal :D
Meg Dáviddal (l.barátom) éjjel-nappal hülyülünk,szóval lerí rólunk,hogy barátok vagyunk.
Néha ölelget meg megpuszikáljuk :D egymást,de az más.
Kb csecsemő korom óta ismerem..ennyi kijár neki :)
Amúgy majd ha lesz barátod akkor rájönnek,hogy nem jártok és nem jártatok,ja és tudják ők azt,hogy nem jártok ez csak aféle bäsztatás a részükről.nincs jobb dolguk,ne is foglalkozz velük..miért is idegesít?:D
Na jóéjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!