Meddig járunk még iskolába? Hanyadiáig?
június 15-ig.(nekem akkor van a szülinapom)
különben a mi sulinkban 11-én évzáró :DD
nekünk junius 10. az utolsó tanitási nap
13/L
Mi június 15.-éig járunk suliba. Ez a kedvenc időszakom, ilyenkor már csak a dolgozatokat kell megírnom. Mivel én egész évben tanulok és hozom a 4-5-ös szintet (néha 3-as), év végén semmiből nem állok rosszul, kevés tantárgyból állok kétesre, de azokból meg a dolgozatok segítenek, így nem nagyon szoktak feleltetni. Van olyan tanár, akinél megbeszéljük, hogy kinek és miből kell javítani, a többieket pedig szóban lezárja. Ha már lezárt úgymond, akkor minek tanuljak? Persze elolvasni elszoktam az anyagot, de nem tanulom meg:D Ez már lájti időszak számomra, amíg a többiek szenvednek, mert évközben nem tanultak és pihenek és élvezem az éves munkám gyümölcsét:) Ráadásul amíg ők délután tanulnak, hogy tudjanak javítani, én max. 1 óra alatt végzek a házikkal, tanulással és utána mehetek amerre akarok:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!