Sok egy 17éves gimnazista lánynak mindennapra iskolába?
mindennap arcra barníto spirál, szemceruza +iskolába delután még púder ha szükséges.
Ezenkívül naponta mosok hajat ( szükséges mert nagyon gyorsan zsírosodik) és reggel mindig k iis vasalom.
első vagyokű: az lemaradt, hogy ne meleg vízzel öblitsd le a hajad hanem langyossal vagy én úgy szoktam, hogy kiszállok a kádból, visszahajolok és majdnemhogy hideggel leöblítem és nem zsírosodik tőle olyan hamar. ugyanis a melegvíz hatására gyorsan működésba lépnek a faggyúmirigyek és elkezdik termelni a zsírosodásért felelős mirigyeket... Ezt egy fodrász mondta, kipróbáltam és bevállt. Valamint balzsamból is csak a hajam végére teszek, a fejtetőre nem, mert ha nem mosódik ki rendesen belőle, attól is zsírosodhat.
minden jót.
Utolsó !
Milyen vakációrol beszélt te ?
Nem feltétlenül lesz jobb a haja. Nekem se lett jobb a hajam, nyáron 6 hétig heti egyszer mostam hajat az egy-kettő helyett, egy fokkal se lett jobb, csak a szép nyári napokon csak a lakásban voltam, ki se mozdultam a lakásból.. Most már jobb, két napig kibírja, két naponta mosok hajat. Nálam az se lehetett baj, hogy túl sok édességet ettem, mert szinte csak gyümölcsöt ettem, és eszek. Semmilyen hajpakolás sem használt. Almaecetet szoktam inni, attól mindig érzem, hogy sokkal jobb.
12L
Próbáld ki a syoss dúsító sampont. Nekem pont annyira szárította ki a hajamat, hogy 2 napot simán kibírjon :) Próbáld ki. Nem szép egy töredezett haj..
Bár tudom, milyen nehéz lemondani a napi mosásról, én 2 évig mostam naponta. De amikor nyakamig el volt törve a derékig érő hajam.. És le kellett vágatni.. Na azóta nem mosom naponta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!