Anyukak! Hogy oldjatok meg a fozest mindennapra? Miket szoktatok fozni?
Ja es kerlek irjatok oda h mennyi idos a babatok.
Az enyem most 7 honapos es szerencsere minden nap van idom fozni de a baratnom akinek szinten ennyi idos a babaja neki nincs ideje:(.
Foleg miatta tettem fel a kerdest,mindig ker egyszeru recepteket es mar kifogytam az otletbol.
Elso valaszolo: :)
Ja,igazad van bocsi.Nem a babara gondoltam hanem magunkra-magatokra.
Bocsi kicsit felreertheto volt:)
én ált. egyszerűbb egytálételeket szoktam főzni: rakott akármiket, tésztaféléket(bolognai, krumplis, zöldséges, túrós), chilis babot, mindenféle főzeléket, hozzá virslit vagy tükörtojást, és leveseket(krumpli, zöldbab, bab, borsó...)
ilyen sült hús+köretet nem nagyon, mert nekem az macerás.
ja, és 17 hónapos a babám, nemrég még külön főztem neki, de az nem sok idő, mert csak zöldségeket meg tésztát meg húst összefőztem neki és turmixoltam.
én rendelni szoktam a kaját, mert 2 gyerek mellett nem jut időm főzésre. Ha főznöm kellene, akkor délelőttönként nem jutnánk ki a levegőre. Délután meg mire a nagyobbik felébred, sötét van.
2,5 éves és 5 hónapos baba anyukája
Egy-két tipp:
Ha van ideje, panírozzon be hússzeleteket, csirkecombit, és tegye be a fagyasztóba.
Amikor meg nincs ideje, kiveszi, és kirántja.
Amikor van ideje, tegyen fel egy nagy adag csirkepörit, aztán egy részét fagyassza le - ez utána is finom - a másik részébe tegyen habarást tejföllel, és kész a finom paprikás csirke, ha csak tésztát főz ki hozzá, pillanatok alatt megvan a köret.
Én ilyesmiket szoktam csinálni, és bevált.
Bár már egy éves a babám, vannak napok, amikor pl: fogzás miatt, vagy most, hogy beteg, semmire nincs időm, ilyenkor a vésztartalékokhoz nyúlok.
Legrosszabb esetben a pizzafutárt hívom... :-DDDD
Koszonom a hasznos valaszokat!
Nalunk mar gulyasleves volt.Szerintem az is hamar meg van.
Amit en ajanlottam neki az a szilvas gomboc meg a derelye,Tesco-ba Lidl-be kapni.Nagyon hamar meg van.
Aki a rantott sajtot irta megkerdezhetnem h milyen sajtbol es hogyan csinalod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!