Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukak! Hogy oldjatok meg a...

Anyukak! Hogy oldjatok meg a fozest mindennapra? Miket szoktatok fozni?

Figyelt kérdés

Ja es kerlek irjatok oda h mennyi idos a babatok.

Az enyem most 7 honapos es szerencsere minden nap van idom fozni de a baratnom akinek szinten ennyi idos a babaja neki nincs ideje:(.

Foleg miatta tettem fel a kerdest,mindig ker egyszeru recepteket es mar kifogytam az otletbol.

2010. febr. 9. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

11 hónapos és mindig van időm főzni, de néha nincs kedvem.

Általában egyszerű kaját csinálok ilyen pl. krumplifőzelék, borsófőzelék, krumplis tészta, makaróni, sonkás-sajtos tészta.

Időigényesebb: Rakott krumpli, rántott hús, borsó leves.

2010. febr. 9. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Az én kisfiam 7.5 hónapos, de mellette sem lehet szinte semmit sem csinálni. A kiságyban üvölt. Egyedül a hintában van el, de már abban is próbál felállni. Egyedül nem tudom a földön hagyni, mert mindig olyan dolog érdekli, amit nem szabad.

Általában valami főzeléket dobok össze, vagy valamilyen tésztát.

2010. febr. 9. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Öt hónapos a babám, kétnaponta főzök levest és főételt.Felsorolok egy pár kaját, amit szoktam csinálni.Levesek:paradicsom, gomba, köménymag, savanyú krumpli, csülkös bab, tarhonya, lebbencs, gyümölcs, gulyás, zöldség, hús, becsinált.Főételek:mindenféle sült húsok, mint csirke, pulyka, oldalas, csülök, malac, ezekre nincs gondja az embernek, befűszerezi, és be a sütőbe.Szoktam főzelékeket:finom,paradicsomos káposzta, savanyú krumpli, kelkáposzta, lencse.Ezeket fasírttal szoktuk enni.Néha van pörkölt, bolognai, rántott hús, aszalt szilvával töltött hús, palacsinta, túros tészta/utolsó kettő húsos leves után/.Ananászos csirke, rakott krumpli, kelkáposzta, karfiol, savanyú káposzta, rakott tészta.Köretek:rizs, sült krumpli, tarhonya, pirított gríz meggymártással, hagymás krumpli, krumplipüré.Salátát is szoktam csinálni.Most ennyi jutott eszembe.

/Z/

2010. febr. 9. 20:46
 14/14 anonim ***** válasza:
6 hós baba anyukája vagyok, és szinte minden nap főzök. Ma pl. tejszínes rák volt makarónival. Imádok főzni, de soha nem vagyok a konyhába 1 óránál többet.:) Rengeteg félét szoktam főzni, nem sorolom föl a recepteket, modern, reformkonyhán élünk, rengeteg zölségest, gombást, húsokból disznót, marhát nem igazán eszünk, inkább halat-harcsát, lazacot, csirkét, pulykát, kacsát. Nem kell órákig a konyhában állni, hogy finomat főzzön az ember, pl. egy sült hal zöldséggel 20 perc se, és a gyereknek biztosan van egy olyan félórája, órája, amikor el játszik maga is, és persze szokás kérdése. Nálunk játék közben mindig rám néz a gyerek, konstatálja hogy ott vagyok, és játszik tovább.:)
2010. febr. 9. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!