Anyukak! Hogy oldjatok meg a fozest mindennapra? Miket szoktatok fozni?
Ja es kerlek irjatok oda h mennyi idos a babatok.
Az enyem most 7 honapos es szerencsere minden nap van idom fozni de a baratnom akinek szinten ennyi idos a babaja neki nincs ideje:(.
Foleg miatta tettem fel a kerdest,mindig ker egyszeru recepteket es mar kifogytam az otletbol.
11 hónapos és mindig van időm főzni, de néha nincs kedvem.
Általában egyszerű kaját csinálok ilyen pl. krumplifőzelék, borsófőzelék, krumplis tészta, makaróni, sonkás-sajtos tészta.
Időigényesebb: Rakott krumpli, rántott hús, borsó leves.
Az én kisfiam 7.5 hónapos, de mellette sem lehet szinte semmit sem csinálni. A kiságyban üvölt. Egyedül a hintában van el, de már abban is próbál felállni. Egyedül nem tudom a földön hagyni, mert mindig olyan dolog érdekli, amit nem szabad.
Általában valami főzeléket dobok össze, vagy valamilyen tésztát.
Szia!
Öt hónapos a babám, kétnaponta főzök levest és főételt.Felsorolok egy pár kaját, amit szoktam csinálni.Levesek:paradicsom, gomba, köménymag, savanyú krumpli, csülkös bab, tarhonya, lebbencs, gyümölcs, gulyás, zöldség, hús, becsinált.Főételek:mindenféle sült húsok, mint csirke, pulyka, oldalas, csülök, malac, ezekre nincs gondja az embernek, befűszerezi, és be a sütőbe.Szoktam főzelékeket:finom,paradicsomos káposzta, savanyú krumpli, kelkáposzta, lencse.Ezeket fasírttal szoktuk enni.Néha van pörkölt, bolognai, rántott hús, aszalt szilvával töltött hús, palacsinta, túros tészta/utolsó kettő húsos leves után/.Ananászos csirke, rakott krumpli, kelkáposzta, karfiol, savanyú káposzta, rakott tészta.Köretek:rizs, sült krumpli, tarhonya, pirított gríz meggymártással, hagymás krumpli, krumplipüré.Salátát is szoktam csinálni.Most ennyi jutott eszembe.
/Z/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!