Mit csináljak, ha ma nem mentem iskolába?
Csak pár napja kezdtem egy új sulit, de eléggé utálom...
Aztán egész este nem bírtam aludni és felszívtam egy csomó körömlakklemosót.
Ez így utólag baromság, de most már megtörtént, nem mentem be. Hogyan mondjam el anyukámnak?
"felszívtam egy csomó körömlakklemosót"
Nem vagy normális. -_-"
A körömlakk lemosóhoz mi köze az új sulinak? O.o
Anyukád nem volt otthon?
Amúgy mondd el,hogy hülyeséget csináltál,amit már megbántál százor és nem mentél be a suliba.
Megölni nem fog,de büntire azért számíts szerintem.
Először is:
Ne csinálj ilyen hülyeségeket - körömlakk lemosó... - mert nagyon könnyen bajod eshet. Főleg úgy, hogy anyukád sincs otthon, aki segíteni tudna. Nekem az egyik volt középiskolai osztálytársam - szintén rosszullétet akart szimulálni - csavarlazítót szipuzott, és sajnos meghalt Pedig alig volt 15 éves. Buta dolog. Akkor inkább ülj le anyukáddal, és mond el neki, hogy rosszul érzed magad a suliban.
Másodszor:
Adj esélyt a sulinak is és magadnak is, hogy megkedveljétek egymást. Légy nyitott az új kapcsolatokra. Én városi iskolába kerültem a falusi általános után. Én voltam a hülye falusi liba, de nem adtam fel. Egy év kemény munkája után megkedveltek, és diákigazgató is lettem. Ne zárkózz el!
Anyukádnak biztos van elég gondja is. Szeretné, ha veled minden rendben menne, és legalább ez a teher lekerüljön róla. Segíts neki. Már azzal is segítesz, ha leültök, megbeszélitek, és elmondod, hogy beláttad, marhaság volt nem bemenni a suliba. Ne félj őszintének lenni. Hosszú távon sokkal kifizetődőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!