Elmondtam itthol hogy járok a barátommal és engedték de most meg azt mondják hogy nem lehet kétszer volt nálunk és azt hiszik hogy már udvarol pedig csak járunk sehitsetek mit csináljak?
mi a különbség a "már" udavrol és a "csak" járunk között?
Udvarolni a fiúk addig szoktak, amíg össze nem jönnek a lánnyal, onnantól kezdve meg járnak nem?
És téged mi zavar? Hogy a szüleid nem fogadják el őt? És mi az, h "engedték"?? Nehogymár ők mondják meg, hogy kivel járhatsz és kivel nem..
Amit az előttem lévő emberke írt, teljesen egyetértek. És mi az, hogy nem udvarol, hanem CSAK jártok? Ha már jártok, nyugodtan udvarolhat is szerintem.
Ez is igaz lehet, így is lehet mondani. Felnőtt korban már így hívjuk, de kamasz korban mi addig hívtuk udvarlásnak, míg össze nem jöttek és el nem kezdtek járni! :)
Érdekes később már nem "járunk" a párunkkal, hanem együtt vagyunk, együtt élünk, jegyesek vagyunk stb! :)
Gondolom fiatal vagy még és azért nem engedik. Én a helyedben azt mondanám nekik, hogy inkább járjon Ő hozzátok, mint Te menj vagy nyilvános helyeken töltsétek az időt. Így szemmel tudnak tartani.
Amúgy meg nem nagyon értem azt az udvarlás és járás közötti különbséget, hiszen tök mindegy minek nevezzük, ha akartok úgyis sexeltek és úgyis szeretitek egymást.
Húúú, hát akkor tuti a korod miatt nem. Azért nem ártana tisztázni velük, hogy sokkal hamarabb venne a szájára a falu, ha a faluban össze-vissza enyelegnétek.
Utolsó voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!