És akkor mégis mit csináljak?
Beleszerettem egy fiúba, de mindenki azt mondja, hogy csak várom, hogy a számba repüljön a sült galamb, meg hogy nem teszek semmit annak érdekében. De hát mégis mit csináljak? Nem vagyok híve a lányok kezdeményezésének.
14/L
Akkor várd hogy belerepüljön a szádba a sült galamb.
A lány kezdeményezés, nem azt jelenti, hogy odamész és megmondod, hogy járjatok. Ha nem szoktatok beszélni, beszélgess vele Facebookon, vagy msnen. De itt sem azt kell mondanod hogy járjatok, csak apró megjegyzéseket tegyél amiből szép lassan levágja hogy tetszik neked. Aztán amikor már élőben is beszélgettek, akkor beszéljetek meg egy talit interneről, délutánra kettesben. Egy ilyenből, letudod már vágni, hogy mégis kedvel-e. Ha igen akkor találkozni fogtok, és majd ott eldől minden. A találkán, ne játszd meg magad, csak ugy csinálj mint ahogyan msnen, vagy facen. Mert ha a kettő különböző bizony nagyot csalódhat benned. Tehát csak add magad és legyél természetes. Sok sikert.=)
16/L
Na ja. Küldj neki jeleket és akkor egyből érteni fogja mi a helyzet ( jobb esetben) :D Mosolyogj rá mindig v ilyesmik. Mittudomén :D
17_F
Szia!
Bár én még borzasztó korainak tartom, hogy ilyennel foglalkozz, azért leírom mi volt velem...
Volt egy fiú, aki valahogy bemászott a szívembe, mikor 16 voltam...(azóta sem tudom nagyon kiszedni...), és mi nagyon jóban voltunk, nem okozott problémát, hogy beszélgessünk, vagy röhögcséljünk, sőt mint kiderült, már a telefonjába mikor elkérte a számom Drágámnak írt be...szóval én semmi trükköt nem vetettem be, egyetlen apró elszólás miatt jött a nagy vihar, ami kettőnk között volt...
Ez pedig úgy alakult, hogy a barátnőmnek ugyanolyan nevű fiúja volt, mint ahogy ezt a srácot hívják(nevezzük x-nek).
És a barátnőm a törzshelyünkön, ahova a fiúk is jártak, egyszer csak kijelentette, hogy neki úgy hiányzik, hogy nincs itt az ő x-e..
Erre én csak annyit mondtam, hogy nekem is, hogy nincs itt az enyém...Egy hét múlva már elválaszthatatlanok voltunk...azt mondta ez adta meg neki a végső lökést...:D De az elsőt, ami engem is meglepett, olyan dolog..Volt ugyanis, hogy ültünk szintén a törzshelyünkön, és nekem ott volt a "barátom"(nagyjából mellettem ült, és ez volt a hú de nagy kapcoslat:D), és mikor megérkezett x, én felálltam a "barátom" mellől, odamentem x-hez megöleltem és közöltem, hogy de jó, hogy meg jött...és azért furi, mert nálunk ez tök normális dolog volt, eszembe sem jutott, hogy én most éppen flörtölök vele:D Visszagondolva persze simán elképzelhető...:D
Szóval bocsi a hosszú sztoriért, a lényeg csupán abban áll, hogy a "flörtölő energiáid" úgyis kitörnek ha a fiú ott lesz:D Valahogy fel fogod magadra hívni a figyelmét, ha tényleg annyira akarod:D
25/l(azóta már feleség és kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!