Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon magam alatt vagyok!...

Nagyon magam alatt vagyok! Segítség :' ( (? )

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nem tudom mit akar... Már többször odajöttek hozzám haverjai és azt mondták bejövök neki, és egyszer egy barátnőm is elkotyogta neki, hogy nekem nagyon tetszik. Együtt van tesi óránk egy héten, akkor is mindig velem van együtt párosgyakorlatnál, el szoktunk menni csapattal mekizni, szóval sokat vagyunk együtt. Máskor viszont vagy rám se néz vagy valami átlátszó kifogással lekoptat:S Mit akar? Ezen rágódtam egész szünetben, nem tudtunk beszélni

13L

2011. jan. 2. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Tudom,h személyesen beszélni vele erről elég ciki lenne úgyhogy szerintem kérdezz rá levélben! Egyik szünetben nyomd a kezébe...
2011. jan. 2. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:

NE levélben már...Kicsi vagy még de azért mégse óvoda

Ha meg bejössz neki akkor ne csak ő menjen oda hozzád te is hozzá meg beszélgessetek

2011. jan. 2. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:

csak udvarias, ha tetszenél neki elmondaná-kimutatná

lehet egyik barátnőd tetszik neki és ezért jó pofizik..

2011. jan. 2. 12:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Már a szemembe mondta, hogy kedvel... Én meg válaszoltam, hogy én is őt:) Ennyivel zártuk le, majd legközelebb 10én találkozom vele. És nem hiszem, hogy a barátnőim tetszenének neki, mert az ő oszt.társai a barátnőim:D
2011. jan. 2. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Mond ,hogy azt hallottad,hogy tetszel neki és,hogy ez igaz-e?

Ha majd többet beszélgettek vagy msnen beszéltek tök mindegy,hogy hol,csak kérdezz rá.

Ha összeszedte a bátorságát akkor úgyis bevallja,ha meg nem akkor nincs mit tenned várj.

Sok sikert.

2011. jan. 2. 14:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Már megkérdeztem, hogy igaz-e, de ő elterelte a témát:P
2011. jan. 2. 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor tereld vissza.xDD :D
2011. jan. 2. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!