Valaki hasonló helyzetben volt már?
Figyelt kérdés
Sziasztok,14éves lány vagyok.
Ithon kell "szilvesztereznem" mert nem engedtek el anyuék a barátokkak..:@
Ez nagyon megviselt kivagyok idegileg-lelkileg is..:(
Anyu fekszik,apu tv-zik öcsémmel és papámmal. -.-"
Ki van még ilyen vagy hasonló helyzetbe?:(
Holnaptól máshogy viselkedem anyuékkal hogy lássák mennyire rossz hogy ithon vagyok mikor a barátaim 99.9% bulizik..:( Áhhh ezt már nem birom naaa..ithonn..:'(
Mikor minden évben unokatesómékkal voltam házibuliba,de sajnos ez most nem lehetséges mert a párjával tölti a mai napot 2barátnőm van közelbe de ők discoba mennek.
Kivagyok..:(
Boccsánat ha lehoztalak "titeket":(
2010. dec. 31. 19:30
21/22 anonim válasza:
Hagyjad már magad első, hova mész te 12 évesen? a Barby partyba? mert máshova nem hinném hogy beengednének:)
22/22 anonim válasza:
Én azon döbbentem le, hogy a szülei elengednék. Én nem engedném el a 12 éves GYEREKem bulizni, maximum barátnőkhöz és csak akkor, ha a szülők is otthon vannak. Felőlem meg erre az egy estére kikenhetné magát meg kiöltözhetne, ha lenne rá igénye, de csak a korosztályának megfelelően. Nem is értem, hogy ezeknek a gyerekeknek hogy fordul meg egyáltalán 12-14 évesen a fejükben, hogy elmennének bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!