Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valaki hasonló helyzetben...

Valaki hasonló helyzetben volt már?

Figyelt kérdés

Sziasztok,14éves lány vagyok.

Ithon kell "szilvesztereznem" mert nem engedtek el anyuék a barátokkak..:@

Ez nagyon megviselt kivagyok idegileg-lelkileg is..:(

Anyu fekszik,apu tv-zik öcsémmel és papámmal. -.-"

Ki van még ilyen vagy hasonló helyzetbe?:(

Holnaptól máshogy viselkedem anyuékkal hogy lássák mennyire rossz hogy ithon vagyok mikor a barátaim 99.9% bulizik..:( Áhhh ezt már nem birom naaa..ithonn..:'(

Mikor minden évben unokatesómékkal voltam házibuliba,de sajnos ez most nem lehetséges mert a párjával tölti a mai napot 2barátnőm van közelbe de ők discoba mennek.

Kivagyok..:(

Boccsánat ha lehoztalak "titeket":(

2010. dec. 31. 19:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

Én sem, de az a baj, hogy én nem is tudtam volna elmenni senkivel, mert nincsenek barátaim, így tavaly sem, az előtt sem, és idén sem mentem :'( Na, mindegy, csak rosszul esik azért.

Boldog új évet :)

2011. jan. 1. 00:12
 12/22 A kérdező kommentje:

Nekem is rosszul esik:(

Neked is boldog új évet.

Bár már nekem most rosszul kezd.-.-"

2011. jan. 1. 00:21
 13/22 anonim ***** válasza:
70%

Ja, nekem is...De remélem, hogy az év többi része jobb lesz neked :)

00:12

2011. jan. 1. 00:52
 14/22 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom mit vagytok ezen ennyire fennakadva, az éjszaka nem nektek való, pláne nem szilveszterkor.. Maradjatok csak szépen otthon, ráértek még bulizni. Őrület, hogy mi volt az utcán, otthon voltatok a legjobb helyen.
2011. jan. 1. 05:13
 15/22 anonim ***** válasza:
81%

Gyerekek...én 14 évesen marha jól szórakoztam otthon anyuékkal..néztük a kabarét, ittunk egy kis bólét, koccintottunk, aztán még táncoltunk is Lagzi Lajcsira:D Tök jó volt..Eszembe sem jutott elmenni:DRáértek még drágák!;)

Mi tegnap összeültünk a barátokkal, dumáltunk, meg kajáltunk..és én jól bespriteoztam, fantáztam, és kölyök pezsgőztem:D:D Nem is vágytam nagy buliba, az utcára meg pláne nem, nagyon sokan vannak ilyenkor kint, és féltem a kis pocaklakómat:D

Szóval nyugi, otthon bulizni a legjobb..nekem a leánybúcsúm is szűk barátnői körben volt, otthon:D És életem legjobb "bulija" volt!

Pusszantás! 25/l

2011. jan. 1. 12:22
 16/22 Snowpehely ***** válasza:
Azzal, hogy a kerdesedet ilyen "sirankozo" stilusban irtad, vallalnod kell azt is, hogy egyeseknek nem tetszik ez az elkenyeztetett stilus, es esetleg(mivel ez egy ilyen oldal...) ki is fejezik a velemenyuket. Lehet, hogy rettentoen depisen kezdodik ez az eved, mert nem rughattal ki a hambol egy ejszakara, biztosan duhos vagy a szuleidre, mert igazsagtalannak erzed. Igy van ez rendjen. De ezert nem erdemes veluk durcaskodnod, mert semmit sem segit...Maskulonben, ilyen nem SZABAD irni meggondolatlanul, hogy "Ez nagyon megviselt kivagyok idegileg-lelkileg is". Erre 1-2 even belul mar emlekezni sem fogsz!!! Az van idegileg-lelkileg kikeszulve, akit halalba hajszol a munka, a sok kotelesseg, megprobaltatas, aki elvesztette az egyet;en tamaszat, akivel tudatjak, hogy folosleges elnie, aki latja, ahogyan minden szerette szenved.Nem az, aki nem mehet el szilveszteri bulizni. Remelem lathato a kontraszt, amit szandekomban allt szemleltetni. Es ne haragudj ram ezert, nem sertes keppen irtam.
2011. jan. 1. 20:18
 17/22 Snowpehely ***** válasza:
Ja, amugy en is egyedul(pontosabban a szuleimmel es NAGYszuleimmel) toltottem a szilvesztert, annak ellenere, hogy mehettem volna mashova is.Es jol ereztem magam, kolat ittam es a Showder Klubbon jokat nevettem. Es 1-kor lefekudtem. Megis elek, mint latjatok. :D
2011. jan. 1. 20:20
 18/22 anonim válasza:
Engem nem engedtek soha sehová bulizni..max 3 órára be engednek a városba,de akkor is "sötétedés előtt haza" -.-".Haverjaim meg diszkóztak 300m-re tőlünk.. Alig várom,hogy már elhúzzak innen,olyan mint a börtön csak van net,és kéthetente szabadlábra helyzés a csajomhoz (csajról nem tudnak,lehet összedőlne a világ ha megtudnák )..Aztán vissza ide :(
2011. jan. 2. 00:51
 19/22 anonim válasza:

jah ..00:51

15/F

2011. jan. 2. 00:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Kedves Snowpehely! Gyanítom, közelebb állsz a 20-hoz mint a 10-hez. Ez a 14 éves elkényeztetett fruska szerintem még akkor is bulizni menne, ha égne a házuk, vagy halálos beteg lenne valamelyik szülője. Szerintem nem értette, miről beszéltél. Azt hiszem, értékes ember vagy, és maradj is ilyen!
2011. jan. 12. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!