Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért néznek rám ilyen furcsán...

Miért néznek rám ilyen furcsán a lányok?

Figyelt kérdés

mostanába aszt veszem észre, hogy nagyon furcsán néznek rám a korombeli lányok, valamelyik rám is mosolyog vagy köszön nekem, a kérdésem teát az, hogy miért van ez? nektek is van ilyen?

15/F

2010. dec. 31. 17:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
kép kéne, hogy el döntsük .. én pl aaki tetszik, nem merek a szemébe nézni , és beszélni se , enhogy valami abromságot mondjak xD
2011. jan. 1. 22:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Én a csúnyákat inkább sajnálom mint hogy nézzem őket vagy mosolyogjak rájuk 17/F
2011. jan. 1. 22:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Vagy iszonyú gazdag vagy, vagy nagyon helyes. :)
2011. jan. 2. 13:48
 14/18 anonim ***** válasza:

és nem,én sem vagyok vidáki:;)

itt példa hogy de. :D

2011. jan. 2. 18:32
 15/18 anonim ***** válasza:

előttem szóló:

szerintem csak félreírta.;D

2011. jan. 5. 18:39
 16/18 anonim válasza:
Nana gyermekeim, a vidékiek jobban tudnak magyarul mint a pesti népek. :D Én is vidéki vagyok és talán több tájszólást ismerek mint egy pesti, aki csak alig szakad ki a környezetéből, ezek kívül a köznyelvi magyart is vágja mindenki felénk- amit ismernek a "nem vidékiek". Mellesleg ezt lehet egy sima szlengnek nevezni, ami független attól hogy ki a vidéki vagy a nem vidéki. Kérdező: most kezdtél el férfiasodni, majd megszokod, nem olyan rossz dolog ez csak először furcsa. :)
2011. jan. 21. 13:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Jajj jóvan má nem itt kéne tartani a paraszt kurzust, az egytemen négy évig tanulhattok a kaszálásról nah peace :D XDDD
2011. jan. 27. 19:29
 18/18 anonim ***** válasza:
ilyet íra 14 éves lány a 15 éves fiúnak hogy kisfiam XDDDDD
2011. márc. 9. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!