Miért néznek rám furcsán? 22 hós lánykám alvást leszámítva szobatiszta.
De akad szülő aki furcsán kérdezi,hogy mit csináltam vele,hogy ilyen"korán" az lett.
Látják,hogy igaz hiszen játszótéren is szól ha pisilni/kakilni kell.Mégis sokan épp csak azt nem mondják hogy kényszerrel/bántással értem el.Nagyon rosszul esik,pedig csak mutogattam neki, mesét olvastam közbe és most már önállóan bilizik.Miért hiszik,hogy másképp tettem?Nem értem, de lassan nincs kedvem közéjük menni.
Én gratulálok neked.
az én kisfiam 22 hónapos, de egyáltalán nem szól pisi és kakinál sem. 1 éves kora óta van bilink, de rá sem akar ülni, pedig nem kényszerítettük.
Amióta ilyen meleg van, nem adok rá pelust, de inkább visszatartja a pist, minthogy pisilne!
VAn wc szűkítőnk na arra ráül 2 percre és kész!
Van egy ismerős kislány aki 20,5 hónapos és szól ha pisi és kakilnia kell. csak éjszaka van rajta pelus!
Még egyszer Gratulálok, és nem kell foglalkozni a többi szülővel!
Szerintem ez nagyon szép teljesítmény, az én fiam is ennyi idős, de még nagyon nem szobatiszta. Igaz, még alig alig beszél. Szóval nagyon szólni sem tud.
Azzal meg nem vagy egyedül, hogy nincs kedved a többi szülő közé menni, nekem sincs. Rád azért néznek furcsán, mert bilizik a gyereked (szerintem irigykednek), rám meg azért, mert kb. egy tizessel fiatalabb vagyok náluk (én 22 vagyok, a környékbeliek 30 körüliek), ismerősömre azért néznek furán, mert a 2 éves fiának hosszú a haja, stb. , még sorolhatnám. Ha nincs hiba, akkor is találnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!