Miért néznek furcsán a 35-40-es kismamákra?
Figyelt kérdés
2008. szept. 25. 15:52
1/5 anonim válasza:
Miért gondolod hogy furcsán néznek? Most már egyre több nő szül 40 évesen. Én csak 30 évesen találtam meg a párom, 6 éve probálkozunk, eddig sikertelenül.
2/5 anonim válasza:
Én 36 leszek és szeretnék még szülni. Akik furcsán néznek, vagy nincs gyerekük és irígykednek, vagy fiatalon szültek. Nem kell velük foglalkozni. Mindenki szüljön akkor, amikor neki jólesik, akár 40-év felett is.
3/5 anonim válasza:
Szia! Én most, 30 évesen várom az első babámat, én is nemrég találtam rá a páromra, igaz egyszer már elváltam. Volt, aki megjegyzést tett, hogy ideje már...Én meg szépen megmondtam neki, hogy én a semmire nem akartam eddig szülni és akárkinek. Most érkezett el az idő. Ráadásul én most érzem magam elég érettnek ahhoz, hogy felelősséget tudjak vállalni egy aprócska emberkéért. Mire a tesó érkezik, addigra már bőven 30-as leszek, de nem érdekel. Ha valakinek szúrja a szemét, ne nézzen rám. Az én életem, én terhességem, én babám, én felelősségem.
4/5 anonim válasza:
Aki furcsán néz bekaphatja én 37 múltam és első babánkat várjuk. Igaz nem nézek ki ennyinek a genetikán is megkérdezték, hogy magát minek kűldték ide a 10 hetes terhességével? Mondtam nem azzal kűldtek, hanem a 37 évemmel, csak el kellene olvasni a papírt. Szóval teszek rá ki mit gondol. Nekem most jött el az ideje és mostanra találtam magamnak párt. Ne is törődj vele! Érezd jól magad és légy boldog!
5/5 anonim válasza:
Szia én 37 évesen szültem az első babámat és szerencsére senki nem nézett rám furcsám, igaz 10 évvel fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Most 39 vagyok és most szeretnénk második babát, de engem sem érdekel, hogy ki mit szól, az a lényeg, hogy mi mit gondolunk erről a kérdésről. Ha mi elfogadjuk, hogy ennyi idősen szülünk és boldogok vagyunk és ez látszik is rajtunk szerintem nem sokan fognak megbotránkozni, hanem együtt örülnek velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!