Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Titeket is gyulol a lányotok...

Titeket is gyulol a lányotok (14 ev)? Teljesen remenytelennek latom a helyzetet. Szerintem nem fog valtozni, mert a szemelyisege is olyan.

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 22:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nagyon összetett a probléma, itt a nagyszülők is bőven kavartak a levesbe.A volt férjem is.A lényeg, hogy mindenki hibájáért csak én vagyok a felelős a lányom szerint én csak egy "önző, béna k..a vagyok." És ezt folyamatosan hangoztatja is.a párom meg az ördög. ezt a vetítést azért nem könnyű kibírni. A stílusával folyamatosan meg akar alázni. A párom meg már nem bírja idegekkel és , ha ketten rázendítenek..

Azt hiszem újra kaptam egy kis energiát, hogy hihetetlen határozottsággal, türelemmel, mindegyik fél igényeit igazságosan figyelembe véve és tudva kinek hol a helye, ezt kifejezve, tartsam a frontot.én is haragudtam a szüleimre, de mindig tisztelettudó voltam. Kikészítő állandóan azt érezni, hogyha én nem tartom az egyensúlyt kitör a "III. világháború" a családban., Inkább vigjátékban szerepelnék vagy egy limonádé darabban, pálmafák árnyékában.

2010. dec. 31. 11:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem a lányom hat éves volt amikor elváltam.Igen jött az életemben egy másik,és a lányom ezért nem változott meg.Jól kijöttek semmi probléma nem volt.
2010. dec. 31. 11:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Bízz benne, hogy előbb-utóbb leesik neki a papírtantusz, hogy te voltál vele végig, és te nevelted föl.
2010. dec. 31. 13:40
 14/19 anonim ***** válasza:

En imadom az anyukamat. Sohasem gyuloltem meg semmi ilyenek.

15/L

2010. dec. 31. 22:31
 15/19 A kérdező kommentje:
Valami történt, és a lányom szelídült velünk szemben is.
2011. jan. 4. 08:59
 16/19 anonim ***** válasza:

én 15 vagyok, és én tényleg gyűlölöm az anyám. Ezt most kamaszkori butaságnak tartjátok, pedig nem az. Hozzáment egy emberhez aki megver, bánt engem, és nem tesz semmit. Néha azt mondja hogy most nincs kedve velem foglalkozni, és elküld hónapokra a nagymamámhoz. :(

nem is gyűlölöm, megvetem őt.

2011. jan. 6. 20:26
 17/19 A kérdező kommentje:

Kedves Lányka!

Ebben az esetben megértem a dühödet, még szerencse, hogy ott van a nagymamád. Ha a párom ráemelné a kezét és bántaná a gyermekem,nem maradnék vele.A gyerek életét nem tenném tönkre.De nálunk csak időnként és csak verbálisan megy el addig a határig, ami nem megengedhető.De, amikor a lányom kedvesebben viselkedik,pl. visszaköszön, tisztelettudóan válaszol, rögtön megdicséri a párom.Én meg igyekszem több időt tölteni a lányommal. Hidd el, ha tudtam volna előre ennyire nehéz lesz, nem biztos, hogy elkezdtem volna. Remélem jobbra fordul a sorsod!Próbálj kettesben beszélgetni anyukáddal, de ne vádaskodj. Egyszerűen beszélj magadról, a dolgaidról.

2011. jan. 7. 17:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Na, történt valami azóta?
2011. jan. 28. 19:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Az én szüleim is elválltak.. anyukámmal élek és most a második barátjával van 1 éve.. az elsővel nagyon jól kijöttem a gyerekével is.. viszont a mostanival már nem nagyon jövök ki.. Tűrtőztetem magam mert nem rossz ember, csak nekem nem szimpatikus.. A lányát viszont egyenesen utállom..

én is most vagyok a kamaszkorba.. Szoktunk veszekedni anyuval de attól még szeretem.. és szeretni is fogom..

Eszembe se jutna olyan hogy le k****am.. vagy ilyesmi dolgok.. 14/L

2011. febr. 8. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!