Miért hiszik sokan a magyar focit reménytelennek?
Kedves második, hallottál már olyanról, hogy válogatott? A FIFA ranglistán szereplő országoknak nem a bajnokságait nézik, hanem a válogatottját... :D
Amúgy igen, szerintem is jobbak vagyunk, de szerintem ez édeskevés. Az EB-re nem fogunk kijutni, ami már önmagában szégyen. Valami az egész sportban el van nálunk b.szva, a pénztől kezdve az edzőkön át, mindenhol. Nem hiszem, hogy az én életemben (pedig nagyon fiatal vagyok) lesz még élvonalbeli focink.
második vagyok.
jól van hát ha még is számít akkor mégis számít,írtam hogy nem értek hozzá ilyen hogy válogatott eszembe sem jutott.
a foci az nem az én sportom.
Igen vertük már el Németországot, és Olaszországot. Barátságos meccsen, ahol nem számított az eredmény. Ha csak egy kicsit számított volna akkor lazán megvertek volna minket hidd el.
Brutálisan levagyunk maradva az élmezőnytől, és ez nagyon látszott nem rég a Hollandok ellen...Abba igazad van, hogy a válogatott erősebb mint pár évvel ezelőtt, de ez még mindig nagyon kevés ahhoz, hogy kijussunk valahova. A bajnokság meg vicc. Az nem, hogy egy szinten maradna de egyre rosszabb lesz. Elhiszem, hogy a válogatottnak jó, hogy hamar kimegy az aki egy kicsit tehetségesebb, de még akkor se lesz elég erős ahhoz, hogy valamit elérjen, úgyhogy inkább itt kéne tartani őket, hogy ez a rém gyenge bajnokság legalább egy kicsit színvonalasabb legyen.
azért reménytelen mert semmi nem változik pozitív irányba.
ugyanazok a tehetségtelen vezetők/edzők vannak mindenhol mint régen csak körbe adják őket egymásnak a csapatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!