Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meddig tart a kamaszkori...

Meddig tart a kamaszkori fáradtsàg?

Figyelt kérdés
Lehet hogy ki fognak nevetni de már féléve nagyon furcsán érzem magam úgy látok mintha csak egy videó játékot nézek vagy álmodok az orvosom azt mondja kamaszkori fáradság vagy kamaszkor maga nemtudom hogy másnál is jelentkezett már és ha a fáradtság meddig tart.Előre is köszönöm.

2010. dec. 30. 20:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
tanulj meg vesszőt írni. -.-"
2011. jan. 1. 12:14
 12/27 anonim ***** válasza:
91%
Sportolni kéne.
2011. jan. 2. 15:54
 13/27 A kérdező kommentje:
Focizok,sielek(télen),jégkorongozok,néptáncolok.
2011. jan. 2. 16:00
 14/27 anonim ***** válasza:

foLYAmatosan... a vesszőhibákat nem is említem...

Am. nekem állandóan fáradtságérzetem van, pedig minden rendben van (teljes vérképet csináltattunk...), de már úgy másfél éve, és rettenetesen bosszantó :(

15/L

2011. jan. 2. 16:52
 15/27 anonim ***** válasza:

15 éves vagyok, kb. 3 éve egyfolytában álmos vagyok, a nap 24 órájában.

Reggel a legszörnyűbb, alig bírok felkelni, aztán egyre enyhébb, de van egy pont, ahol megáll, és olyan álmos maradok egész nap.

Az alvásigényem sem túl nagy, 7-8 óra alvás után felébredek, viszont akármikor, akárhol el tudnék aludni, mint valami mormota.

1. lehetőség (ami a legvalószínűbb): magától el fog múlni ez a probléma, a fejlődéseddel jár, vagy valakitől örökölted.

2. lehetőség: betegség. (Bár, ha orvos is megnézett, akkor nem valószínű, de hát ők is hibáznak)

2011. jan. 2. 17:38
 16/27 A kérdező kommentje:
És másfél éve úgy érzem mint ahogy mondtam?
2011. jan. 2. 17:45
 17/27 A kérdező kommentje:
Elnézést érzed?
2011. jan. 2. 17:47
 18/27 anonim ***** válasza:
......? Nem értem mit akarsz kérdezni. xD
2011. jan. 2. 18:09
 19/27 A kérdező kommentje:
Azt hogy ilyen furcsán érzed magad mint én hogy úgy látsz mint ahogy fent leírtam másfél éve?
2011. jan. 2. 18:41
 20/27 anonim ***** válasza:
JA, igen, csak nekem már hosszabb idő óta ez van, de megtanultam tökéletesen leszärni, és jól érezni magam. :)
2011. jan. 2. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!