Hogyan nevelitek rá a gyerekeiteket, hogy ne hagyják szét a cuccaikat?
Én egyszerűen nem tudom elviselni ha kosz/kupi van körülöttem..
ha egy hétig nem tudok felpórszívózni akkor nagyon rosszul érzem magam a szobába.
Amúgy nem beteges (vagy egy picit talán a).
De ilyen vagyok,amúgy a szüleim nem ilyenek egyálltalán.
Picinek mindig magam után kelett pakolni (játékokat) és megszoktam.
Most 14 vagyok,de a barátaimnál is nekiállok beágyazni meg ilyenek :D:D persze nem mindig csak ha unatkozok.
Ja igen nekem a takarítás az unaloműző
Meg ha például a fürdőszobába a kagyló mögé köpik véletlen valaki (fogmosás közben) azonnal lekel takarítanom,mert áhh..
emberek vagyunk éljünk tisztaságba,kb ez a felfogásom,de nem értem azokat akik ilyen felfordult szobába össze vissza minden azonnal megtalálnak mindent nekem ez egy bűvésztrükknek minősül :D
Bocsi,hogy sokat írtam.
Amúgy barátnőmet úgy 'nevelték rá' a rendrakásra,hogy az anyja csak utána nem pakolt el,mosni mosott rá de a a ruháit is csak letette a székre és annyi egy idő után már pakolt maga után,azóta ilyen közös 'munka' megosztás van..
hány éves a gyereked?(gondolom a gyereked)
7 és 10 ezek a rendetlenek.
A 13 éves abszolut rendben van :-)
sehogy
én is széthagyom a cuccaim
Amióta az eszemet tudom a "rúgd odébb, ha útban van" elven tartok "rendet". :) Anyám sokáig próbálkozott a magam körüli rendtartásra rávenni, de nem jött össze. Egészen egyszerűen hidegen hagy a kupi, maximum (ha tényleg lépni se lehet) felszórok pár vackot valamelyik polcra, de aztán ennyi. Őszintén szólva kicsit idegennek érzem magam a saját szobámban (vagy bárhol), ha el van pakolva minden és példás rend van. :)
f/21
engem 18 éve nem sikerült ránevelni :D :S
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!