Egy szaktanáriért mennyire szidjátok meg a gyerekeiteket?
Én nem igazán szidom meg, mert szerintem néha már nevetséges dolgokért is szaktanárit kapnak. Vagy én veszem túlságosan félvállról?
Ma például azért kapott a fiam, mert úgy jelentett ének órán, hogy nem hiányzik senki a szemetek közül.
Ennek az az előzménye, hogy előző éneken a tanár kiakadt rájuk, mert néhányan visitoztak, és azt ordított az osztálynak, hogy ez egy hülyeképző, mindenki jó nagy szemét ebben az osztályban.
Szerintem attól függ hogy miért kapta... De ez akkor is tiszteletlen volt tőle. Tényleg nevetséges dolgokért tudnak szaktanárit adni.
Ne haragudj hogy kételkedem, de szerintem te nem is szülő vagy =D Abból gondolom, hogy nem szokták azt mondani hogy visitoztak. Ezt a gyerekek szokták mondani =D
16/L
Engem jól megszidnak aztán nadrágszijjal elvernek csupasz fenékre.
13 F
Én szülő vagyok és a saját gyerekemnek is szoktam mondani, hogy hagyja már abba a visítozást...
A kérdésre válaszolva: Én sem büntetem meg. Ismerem a tanárait. Akit tisztelni lehet közülük, az sosem osztogat rovókat, aki osztogat, azt pedig én magam is magasról lesajnálom. (Tudom ezt olvasva sok pedagógus felhördül, magam is jobban szeretném ha a fiam iskolájának teljes tanári karát tisztelhetném, de ők tehetnek róla, hogy ez lehetetlen).
Csak a felnőtt ember tekintélye - előjoga okán nem érdemes azonnal a tanárnak igazat adni. Ha a szaktanári igazságtalan volt, akkor hagyd a csudába a büntit.
Köszönöm a válaszokat.
Nem értem, hogy egy szülő, miért nem mondhatja, hogy visitoznak.
Egyébként én is örülnék, ha tisztelhetném a tanárokat, de a tiszteletett ki kell érdemelni, de ők sajnos nem igazán érdemlik meg. Tisztelet a kivételnek.
ez semmi nálunk megengedi az énektanár hogy puskázzunk mert nem akar nyáron visszajönni pótvizsgára
meg ilyeneket mond hogy k.urvára nem érdekel szóval még hozzánk képest jó tanár
én is kaptam már hülye dolgokért szaktanárit
pl:azért mert a biosz tanár azt mondta hogy vegyek részt egy levelezős versenyen és elém vágta a feladatlapot én meg mondtam neki hogy keressen mást mert én nem veszek részt benne és kaptam egy szaktanárit mert nem engedelmeskedtem a tanárnak. elmondat otthon anya meg kiröhögött h ezért adtak szaktanárit?
Utolsónak!
Nem semmi, kedves ki tanár. Hasonló velem is volt, énekóra volt és jegyre kellett énekelnünk. Azt mondta a tanárnő, hogy ez ötös, de csak akkor adja meg, ha járok énekkarra. Mondom nem járok. Jó akkor 4-es....
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:51
vagyok hát igen a te sztorid se semmi utolsó
egyetértek.
Egy csomószor csak azért kap beírást,mert a tanárnak éppen nincs jó kedve és a gyerek pont rosszkor szólalt meg rosszhelyen...
én is kaptam anno 2 éve 6.-ban de akkor szerencsére "igazsgágosan" bár az a tanár aki velünk megígérte,hogy nem köp az ofőnek...aztán mégis megtudta-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!