Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy szaktanáriért mennyire...

Egy szaktanáriért mennyire szidjátok meg a gyerekeiteket?

Figyelt kérdés

Én nem igazán szidom meg, mert szerintem néha már nevetséges dolgokért is szaktanárit kapnak. Vagy én veszem túlságosan félvállról?

Ma például azért kapott a fiam, mert úgy jelentett ének órán, hogy nem hiányzik senki a szemetek közül.

Ennek az az előzménye, hogy előző éneken a tanár kiakadt rájuk, mert néhányan visitoztak, és azt ordított az osztálynak, hogy ez egy hülyeképző, mindenki jó nagy szemét ebben az osztályban.

2010. nov. 26. 17:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Úgy látom sok helyen osztogatják ok nélkül a szaktanárikat.
2010. nov. 26. 19:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Én meg azért kaptam, mert megöleltem egy haveromat szünetben és adtam neki egy puszit. A tanát pedig beírta, hogy a diákok nem folytathatnak viszonyt.. Hát ez van, de szüleim is csak röhögtek rajta

13/L

2010. nov. 26. 21:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én 9.-es fiam azért kapott, mert iskola után egy padon az ölébe ült az egyik lány osztálytársa. Töriből meg azért kapott két 1-t, mert nem takarta el a padtársa elől megfelelően a dolgozatát.
2010. dec. 9. 18:32
 14/15 anonim ***** válasza:

ez röhejes de elég durva azért nálunk is 3 éve 7.ben volt nálunk olyan hogy volt egy olyan lány oszt.társam hogy intézetes volt aztán kihozták / elvették a"nevelőszüleiktől" ugy hogy az intézet nem tudott rola/ és elég durván beszologatott nekem én meg ugy nem érdekelt /egymás mellett ültünk figyelni se tudtam mert orán is fojton pofázott nekem és volt hogy nekem esett csak ugy mert neki olyan kedve volt elkezdett verni én meg csak megvédem magam /szerintem tök jogosan védtem magam nem hagyom már magamat/ és ezért kaptam o.fő.it

ez nevetséges nem? aztán még o.fő else ültetett melőle am,. meg nem lehetett és ő am. leszarta hogy mivan meg minden

2010. dec. 9. 19:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Én egszer azért kaptam szaktanárit, mert szünetbe nem mentem ki az udvarba, amikor legalább -5 fok volt.

Anyukám ezen röhögött egész nap :)

2010. dec. 11. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!