Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez az új "divat" hogy terhesek?

Ez az új "divat" hogy terhesek?

Figyelt kérdés

Mostanában a környezetemben kapásból mondok 5öt aki terhes.

15-17 évesek.

Nem mondom,hogy az én lányom egy szendeszűz,de azért nem durva egy terhesség ? :-)

42.N

2010. dec. 27. 21:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%

14 évesen????

Mégis milyen világban élünk?

2010. dec. 28. 20:17
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

Hűha.Valaki nagyon megbotránkozott rajtam.:)

Igen,14 évesen.

Tizenévesen gyerek?Milyen világban élünk?

Az asszony a sógorával csalja meg a férjét?Milyen világban élünk?

Egy osztályban több a drogos,mint aki tanul?A nyílt utcán,egy tucat ember szeme előtt rugdosnak meg egy terhes nőt,és senki nem segít?A tizenhároméves kislány a diszkó mögött,bekatizva,2 fiúval veszti el a szüzességét,akiket még csak nem is ismer?

Az alkoholista apa minden egyes nap,mikor seggrészegre issza magát,elgyepálja a családját?Milyen világban élünk?

Ezekkel a példákkal szemléltetni próbáltam,hogy ezer és ezer sokkal rosszabb dolog van,minthogy én 14 évesen nemi életet élek...hozzáteszem felelőségteljesen.:)

2010. dec. 29. 10:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Tél van buli szezon, pia, pasik. Megesik.
2010. dec. 29. 16:32
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Gondolom a szüleid is nagyon büszkék rá,hogy felelősségteljesen élsz rendszeres nemi életet gyerekfejjel.
2010. dec. 29. 20:02
 15/20 anonim ***** válasza:
74%
A szülei valószínűleg nem tudnak róla, de ha nekem lenne gyerekem és megtudnék ilyet, valószínűleg két pofonnal indítanék.
2010. dec. 29. 20:11
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
Jogos!!!
2010. dec. 30. 11:14
 17/20 anonim ***** válasza:
66%

14 évesen én még babáztam...16 évesen szereztem az első csókot, 17 voltam mikor megtörtént...és nem az őrkorban volt, mivel még csak 25 vagyok...

Ha megtudnám az éppen 14 éves kishúgomról, hogy "felelősségteljesen szexel" azt hiszem kapna egy pár pofont...14 évesen foglalkozzatok már mással! Minden tini ki fog égni, mire eléri azt a kort, hogy szellemileg is kész legyen egy aktusra!

Kedves kérdező! Igen, sajnos a tinik butácskák...szerintük az első szextől még nem lehet gyerek, szerintük, ha pár másodpercig van bent a fiú gumi nélkül nem lehet gyerek...ha megszakítással védekeznek szintén nem..aztán meg csodálkoznak, hogy két csíkosat pisilnek...

Borzalmas ez a mai világ.....

14+4 hetes kismama

2010. dec. 30. 14:11
 18/20 anonim válasza:
82%
Az én történetem:Amikor lányom 16 évesen (ma már 33)el kezdett járni első fiújával, fogtam és elvittem a nőgyógyászhoz, hogy megbeszéljük közösen a fogamzásgátlás módszereket.Mindjárt felírta neki a tablettát. (Ma már nagyon jó kevés hormontartalmú tabik vannak) Búcsúzáskor az orvos azt mondta, hogy minden anyának így kéne tenni. Az igaz, hogy ki kell alakítani egy olyan anya-lánya viszonyt amibe ez belefér. Nem nagyképűségből mondom, de anno az osztálytársai irigyelték, hogy velem megbeszélheti a dolgait. Inkább szedjék már korán a tablettát, minthogy gyerekfejjel elkötelezzék magukat.
2010. dec. 30. 23:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
én is 14 évesen kezdtem el szexelni. semmi bajom nem lett tőle. vannak akik gondolkodni is tudnak, nem csak szétrakni a lábaikat, aztán bemenni a kórházba megöletni a babát, mintha csak moziba mennének...
2010. dec. 30. 23:33
 20/20 anonim ***** válasza:
XDDDD
2011. jan. 27. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!