Normális, hogy ennyire vágyom valakire?
14 éves lány vagyok. És mostanában egyre többet nézem a szerelmeseket az utcán, hogy milyen jó nekik, hogy van kit ölelgetni, csókolgatni. Nagyon vágyom arra, hogy egy fiú ölelgessen, csókolgasson engem is.
Nagyon jó lenne, ha lenne egy olyan fiú, aki viszont szeret engem.
Mások is vágynak ilyenekre?
Én is nagyon vágyok egy barátnőre.
Hiányzik a szeretet.17/F
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 04:32
en szeretnelek:P ha osszeillennek es kozel laknal hozzam
Én is vágyom rá. 14 évesen találtam egy srácot, aki akkor 17 volt. Összejöttünk, jól elvoltunk. Egy évig voltunk együtt, pár hónap szünetet tartottunk. Pár hónappal később összejöttünk ismét. Nem sokkal később autóbalesete volt, kómában volt 2 hétig. A baleset után egyre jobban kezdett bekattanni (bár előtte is elég féltékeny típus volt). A baleset után 3 hónappal ismét balesete volt. Majdnem lebénult, de szerencsére túlélte mind a két balesetet, de viszont elviselhetetlen lett (kb. mint a Hills-ben Spencer, csak még kétszer rosszabban), és szakítottam vele. Ez történt kb jó fél éve. Még mindig szeretjük egymást, de nem vagyunk együtt. Részemről nem lenne az igazi, pedig nem szeretek egyedül lenni.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!