Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális ha már vágyom valakir...

Normális ha már vágyom valakire, és főleg valakivel a szexre?

Figyelt kérdés

vágyom valakivel a szexre, de nem szeretném csak úgy odadobni magam, olyannal szeretném, aki szeretne, és nem lenne bunkó vagy "party arc".

vagy esetleg lenne ötlete valakinek hogy hol találhatnék ilyet? (sokat járok el a barátaimmal is, és sok emberrel ismerkedek meg, de mindegyik bunkózik.

16 vagyok

2011. ápr. 27. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
45%

Lány vagy? Mert akkor minden nagyképűség nélkül, én megfelelnék :D Ezek egyáltalán nem nagy elvárások, tuti találsz előbb utóbb, aki mellett érzed, hogy szeret. biztosan messze laksz...de azért elárulhatnád merre! :P

16/f

2011. ápr. 27. 22:32
 2/8 A kérdező kommentje:
budapesten
2011. ápr. 27. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
kommentek százaiban sorakoznak már a vállalkozók, hallom őket.. jönnek:::::
2011. ápr. 27. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy 20 év feletti, érettebb fiút vagy férfit! Különösen jól jársz egy olyannal, aki nem annyira sikeres párkapcsolati téren, mert az olyanok messze jobban megbecsülnek egy lányt, mint azok, akiknek minden hónapban más van.
2011. ápr. 27. 22:35
 5/8 Ywerd ***** válasza:

Ha jó ,és maradandó élményt szeretnél,akkor tényleg 20 év feletti férfi kell neked,aki arra is oda tud figyelni,hogy neked jó legyen,és főleg hogy tudja mit csinál :D

De szerintem ráérsz még 18 éves korodig ,addig ismerd meg a saját tested ....

2011. ápr. 28. 11:51
 6/8 anonim válasza:
Úristen,ekkora marhaságot.A szívem szakad meg amikor a velem egyidős(18) vagy fiatalabb lányok egy jóval idősebb formával vannak.Nem értem.Azért mert valaki 16éves nem feltétlenül egy agyatlan f_sz.Jó helyen kell keresni! ;)
2011. ápr. 28. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én párom 6 és fél évvel idősebb nálam, és 17 voltam amikor összejöttünk...4 éve vunk együtt. Én is az idősebb korosztályt javallanám. A fiatal fiúk dugni akarnak. Minél többet, minél több lánnyal. Így vannak összerakva olyan 22-23 éves korukra lenyugszanak kicsit. Amúgy normális ha szexelni akarsz, dolgoznak a hormonok. A lányok többsége amúgyis 16 évesen szexel először. Persze várhatsz 18 éves korodig, ahogy valaki írta, de lehet h minél előbb megkapod a pofonokat e téren is, annál jobb. (Gondolom sok helyen olvastad h az első nem mindenkinek jó)
2011. máj. 1. 16:56
 8/8 anonim válasza:
normális hogy vágysz rá. de ne itt kergess szerintem.
2011. máj. 2. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!