Baráti sex? Inkább haverral, mint valakivel, akit nemis ismer, nem?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat kérek.:-)2011. jún. 29. 17:24
1/28 anonim válasza:
Inkább senkivel, mint valakivel akit nem szeretsz.
2/28 anonim válasza:
Inkább valakivel, akit nem ismerek, mint egy baráttal, én azt mondom. Nem jó játék ilyennel kockáztatni egy barátságot. Kivéve, ha exekről van szó, úgy működhet.
3/28 anonim válasza:
én az exemmel szoktam... már nem járnék vele, barátok vagyunk, és néha úgy alakul, hogy mindkettőnknek kedve támad... szerintem nincs ebben semmi rossz, amíg senkit nem készít ki érzelmileg.
4/28 anonim válasza:
és mi van azokkal az érdekes emberekkel, akik a lányukkal, húgukkal, unokájukkal, vagy épp dédunokájukkal? hm? az jó?
5/28 anonim válasza:
Jó lenne ismeretlennel, vagy akár lány haverral is, már kezd hiányozni a dolog :D... de az tényleg nem olyan mint azzal, akit szeretsz :) 19F
6/28 A kérdező kommentje:
ezt mondjuk inkább a szexualitáshoz kellett volna írni,szüzességhez nem sok köze...://
2011. jún. 29. 17:34
8/28 A kérdező kommentje:
nemtudom,már nekemis kezd hiányozni,és olyan jó,mert megtudom vele beszélni...
am 15/L.
2011. jún. 29. 17:36
9/28 anonim válasza:
akivel csak lehet!!!! barát idegen tök mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!